Europol: Σύλληψη 83 ατόμων για στημένους αγώνες τένις - Εμπλεκόμενοι και επαγγελματίες παίκτες

Europol: Σύλληψη 83 ατόμων για στημένους αγώνες τένις - Εμπλεκόμενοι και επαγγελματίες παίκτες

Στη σύλληψη 83 ατόμων για τους στημένους αγώνες τένις από οργανωμένη αρμένικη εγκληματική συμμορία στην Ισπανία προχώρησαν οι ισπανικές αρχές μετά από έρευνα, σύμφωνα με ανακοίνωση της Europol.

Οι 28 εκ των 83 συλληφθέντων είναι επαγγελματίες παίκτες του τένις. Ένας από αυτούς συμμετείχε στο τελευταίο US Open, χωρίς να έχει ωστόσο ακόμα αποκαλυφθεί η ταυτότητά του.

Οι εμπλεκόμενοι, οι οποίοι είναι μέρος μιας ομάδας οργανωμένου εγκλήματος, φέρονται να έχουν κερδίσει εκατομμύρια ευρώ μέσω των στημένων επαγγελματικών αγώνων τένις.

Κατά τη διάρκεια ερευνών που διεξήχθησαν σε σπίτια στην Ισπανία κατασχέθηκαν 167.000 ευρώ σε μετρητά, ένα όπλο, πάνω από 50 ηλεκτρονικές συσκευές, πιστωτικές κάρτες, πέντε πολυτελή οχήματα και έγγραφα που σχετίζονται με την υπόθεση, σύμφωνα με την Europol.

Στο πλαίσιο των αστυνομικών ερευνών οι αστυνομικές αρχές πάγωσαν 42 τραπεζικούς λογαριασμούς.

Από Skai.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Μήνυμα συμπαράστασης ΠτΔ σε Σουηδία: «Ανούσιες, βίαιες πράξεις όπως αυτή δεν έχουν θέση στις κοινωνίες μας»

Μήνυμα συμπαράστασης ΠτΔ σε Σουηδία: «Ανούσιες, βίαιες πράξεις όπως αυτή δεν έχουν θέση στις κοινωνίες μας»

Συντετριμμένος από τα τραγικά γεγονότα στο Örebro της Σουηδίας δηλώνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE