Έκοψαν τη βασιλόπιττα στην Ανόρθωση – Ποιος βρήκε το φλουρί… (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Έκοψαν τη βασιλόπιττα στην Ανόρθωση – Ποιος βρήκε το φλουρί… (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Το τμήμα Φούτσαλ της Ανόρθωσης, ενημερώνει για την καθιερωμένη κοπή βασιλόπιττας…

Αναλυτικά:

«Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης, η καθιερωμένη κοπή βασιλόπιττας στην ομάδα μας. Προηγουμένως ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής, Ανδρέας Παπαλλής, καλωσόρισε τους δύο νεοφερμένους, Ζιάν Κάρλος και Μπετάο.

Ακολούθως ευχήθηκε στους φουτσαλιστές της ομάδας, όπως έχουν μία καλή χρονιά σε προσωπικό επίπεδο, αλλά και με τις υποχρεώσεις τους με τον Φοίνικα στο στήθος.

Για ακόμη μία φορά εκφράστηκε η πίστη και η αισιοδοξία στις δυνατότητες της ομάδας. Ο τυχερός που βρήκε το φλουρί, ήταν ο τερματοφύλακας της ομάδας μας, Μιχάλης Καλαμαράς».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Τη θέση πως η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά στην επίτευξη προόδου στο Κυπριακό καθώς διαθέτει τα εργαλεία να καταδείξει τα οφέλη της λύσης στην Τουρκία, εξέφρασε, την Πέμπτη, ο Προέδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης κατά το γεύμα εργασίας του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στο οποίο συμμετείχε, για τελευταία φορά πριν τη λήξη της θητείας του ο ΓΓ του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες. Εξάλλου, σε παρέμβασή του αργότερα στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και σε συζήτηση που πρέπει να ανοίξει μετά το τέλος του πολέμου για το καθεστώς των Βρτανικών Βάσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE