Εξερράγη κινητό τηλέφωνο στο μπουφάν μαθητή - Το αγόρασε λίγους μήνες πριν

Εξερράγη κινητό τηλέφωνο στο μπουφάν μαθητή - Το αγόρασε λίγους μήνες πριν

Στο νοσοκομείο παραλίγο να καταλήξει ένας ανήλικος στα Χανιά, όταν το κινητό του τηλέφωνο εξερράγη και πήρε φωτιά μέσα στην τσέπη του μπουφάν του.

Όπως διαβάζουμε στο Star.gr, η μητέρα του ανήλικου υποστήριξε ότι το κινητό είχε αγοραστεί το φθινόπωρο του 2018 και η έκρηξη σημειώθηκε λίγες μέρες πριν από την Πρωτοχρονιά.

Ο νεαρός είδε καπνούς να βγαίνουν από το μπουφάν του, το οποίο αμέσως τυλίχθηκε στις φλόγες. Εκείνος προσπάθησε να βγάλει το κινητό από την τσέπη του, όμως δεν πρόλαβε, αφού η συσκευή εξερράγη.

Ευτυχώς από την έκρηξη δεν τραυματίστηκε και οι μόνες ζημιές περιορίστηκαν στο μπουφάν του και στην τηλεφωνική συσκευή που διαλύθηκε.

Αρχικά η κατασκευάστρια εταιρεία αρνήθηκε να αντικαταστήσει τη συσκευή του ανήλικου, όμως στη συνέχεια, φοβούμενη ότι θα διαρρεύσει η μάρκα του τηλεφώνου στα ΜΜΕ πρόσφερε στον νεαρό αποζημίωση για τη ζημιά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Εκλογές Μαΐου με ανοιχτές πληγές στη Δικαιοσύνη – Τι σηματοδοτεί η παρέμβαση της Αννίτας Δημητρίου

Εκλογές Μαΐου με ανοιχτές πληγές στη Δικαιοσύνη – Τι σηματοδοτεί η παρέμβαση της Αννίτας Δημητρίου

Την ώρα που τα κόμματα κινούνται με πυρετώδεις ρυθμούς για να ολοκληρώσουν τα ψηφοδέλτιά τους ενόψει των βουλευτικών εκλογών του Μαΐου, η κοινή γνώμη παρακολουθεί μια άλλη, πιο ανησυχητική πραγματικότητα: καταγγελίες για διαφθορά και εγκλήματα που παραμένουν ατιμώρητα, ισχυρισμοί για εμπλοκή πολιτικών προσώπων και μελών της Αστυνομίας, και ένα σύστημα θεσμών που φαίνεται να χάνει την αξιοπιστία του.

BEST OF TOTHEMAONLINE

Sunday Kristallnacht

Sunday Kristallnacht