Όπως διαβάζουμε στο Star.gr, η μητέρα του ανήλικου υποστήριξε ότι το κινητό είχε αγοραστεί το φθινόπωρο του 2018 και η έκρηξη σημειώθηκε λίγες μέρες πριν από την Πρωτοχρονιά.
Ο νεαρός είδε καπνούς να βγαίνουν από το μπουφάν του, το οποίο αμέσως τυλίχθηκε στις φλόγες. Εκείνος προσπάθησε να βγάλει το κινητό από την τσέπη του, όμως δεν πρόλαβε, αφού η συσκευή εξερράγη.
Ευτυχώς από την έκρηξη δεν τραυματίστηκε και οι μόνες ζημιές περιορίστηκαν στο μπουφάν του και στην τηλεφωνική συσκευή που διαλύθηκε.
Αρχικά η κατασκευάστρια εταιρεία αρνήθηκε να αντικαταστήσει τη συσκευή του ανήλικου, όμως στη συνέχεια, φοβούμενη ότι θα διαρρεύσει η μάρκα του τηλεφώνου στα ΜΜΕ πρόσφερε στον νεαρό αποζημίωση για τη ζημιά.