Το κυπριακό… έθιμο με το διπλοκάμπινο και τα χιόνια – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Το κυπριακό… έθιμο με το διπλοκάμπινο και τα χιόνια – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Πολλές οι φορές που είδαμε τέτοια σκηνικά με διπλοκάμπινα οχήματα που κατεβαίνουν από τα χιονισμένα ορεινά!

Φωτογραφία που δημοσιεύθηκε στην σελίδα «I Love Cyprus ΡΕ», δείχνει ένα διπλοκάμπινο όχημα φορτωμένο με χιόνια στο πίσω μέρος του.

Είναι κάπως σαν… έθιμο η εν λόγω πράξη, που στην ουσία, δεν έχει κάποιο ιδιαίτερο νόημα, αφού πολλές φορές το χιόνι, λιώνει μέχρι ο οδηγός να φτάσει στον προορισμό του!

Ωστόσο αυτή την εικόνα, την έχουμε δει πάμπολλες φορές, κυρίως με διπλοκάμπινα, αλλά και με άλλα οχήματα που μεταφέρουν χιόνι από τα ορεινά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Σε κίνδυνο να υποστεί «τεράστια ζημιά» η προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό, σε περίπτωση νέας αποτυχίας της πρωτοβουλίας του ΓΓ του ΟΗΕ, αναφέρετα η Προσωπική Απεσταλμένη του, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, σε συνέντευξή της στη «Sunday Mail», ενώ, μιλώντας σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Πολίτης», αναφέρεται στην ανάγκη συμφωνίας των δύο ηγετών σε μια σαφή διαδικασία, όπως το χρονοδιάγραμμα, η ημερήσια διάταξη και οι μηχανισμοί υπέρβασης αδιεξόδων, για τη διαμόρφωση πλαισίου επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE