ΚΥΠΡΟΣ: Απλήρωτοι εκπαιδευτικοί από τον Νοέμβριο – Αναμένουν αποδέσμευση κονδυλίων – VIDEO

ΚΥΠΡΟΣ: Απλήρωτοι εκπαιδευτικοί από τον Νοέμβριο – Αναμένουν αποδέσμευση κονδυλίων – VIDEO

Απλήρωτοι εκπαιδευτικοί για τον μήνα Δεκέμβριο ενώ υπάρχουν προγράμματα απλήρωτα από τον μήνα Νοέμβριο.

Όπως ανέφερε σε δηλώσεις της στην εκπομπή «Ενημέρωση Τώρα» της τηλεόρασης του Omega η πρόεδρος του Συνδέσμου προσοντούχων Αδιόριστων εκπαιδευτικών απασχόλησης ΚΙΕ, Κυπρούλα Κυπριανού, η καθυστέρηση οφείλεται στην αποδέσμευσή των κονδυλίων από τη Βουλή των Αντιπροσώπων.

Μια συνήθης πρακτική εξήγησε η κ. Κυπριανού, καθώς το ίδιο γίνεται τα τελευταία τρία χρόνια.

Πληροφορίες της προέδρου του Συνδέσμου, αναφέρουν πως η αποδέσμευση κονδυλίων αναμένεται τη Δευτέρα 14/01, ενώ οι εκπαιδευτικοί των ΚΙΕ πρέπει να πληρώσουν τις Κοινωνικές τους Ασφαλίσεις, με πιθανότερο σενάριο να βρεθούν αντιμέτωποι με πρόστιμο για την καθυστέρηση.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Είδε και τον Γκουτέρες ο ΠτΔ - Έλαβε ενημέρωση για τις επαφές της Ολγκίν στην Τουρκία

Είδε και τον Γκουτέρες ο ΠτΔ - Έλαβε ενημέρωση για τις επαφές της Ολγκίν στην Τουρκία

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης είχε σήμερα στο περιθώριο της Διάσκεψης για τους Ωκεανούς, στη Νίκαια, συνάντηση με τον ΓΓ των ΗΕ κ. Αντόνιο Γκουτέρες.