«Φωτιά και λάβρα» ο πρώην άσος της Ανόρθωσης – Σκόραρε τα… ΤΡΙΠΛΑ γκολ σε σχέση με πέρσι!

«Φωτιά και λάβρα» ο πρώην άσος της Ανόρθωσης – Σκόραρε τα… ΤΡΙΠΛΑ γκολ σε σχέση με πέρσι!

Ασταμάτητος ο Ευθύμης Κουλούρης με τη φανέλα του Ατρομήτου καθώς έφτασε τα 17 γκολ σε 18 ματς με τους Περιστεριώτες. Τα… τριπλά τέρματα έχει σκοράρει σε σύγκριση με πέρσι!

Σε «κίλερ» έχει εξελιχθεί ο Ευθύμης Κουλούρης την εφετινή σεζόν που φορά τη φανέλα του Ατρομήτου.

Ο 22χρονος επιθετικός από τότε που κατηφόρισε από τη Θεσσαλονίκη στο Περιστέρι κάνει πράγματα και θαύματα στην επιθετική γραμμή του Ατρομήτου.

Στο παιχνίδι, μάλιστα, κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας ο στράικερ από την Σκύδρα πέτυχε το πρώτο χατ – τρικ της καριέρας του (σ.σ. στην Ελλάδα) και έφτασε τα 17 γκολ σε 18 επίσημες αναμετρήσεις!

Συγκριτικά με την περσινή σεζόν, ο Κουλούρης σε μισή αγωνιστική περίοδο έχει βρει δίχτυα… τριπλή φορά!

Συγκεκριμένα, το 2017 – 2018, ο νεαρός επιθετικός σε 21 παιχνίδια με τη φανέλα του ΠΑΟΚ είχε σκοράρει 5 γκολ, ενώ είχε μοιράσει και δύο ασίστ. Ακόμη και στις ασίστ ο Κουλούρης είναι καλύτερος διότι μέχρι στιγμής μετρά τρεις.

Το προηγούμενο χατ – τρικ του Κουλούρη είχε γίνει όταν αγωνιζόταν δανεικός στην Ανόρθωση, σ’ ένα ματς Κυπέλλου που η ομάδα του είχε νικήσει 9-0 και ο ίδιος σκόραρε στο παιχνίδι έξι γκολ.

Πηγή: sport24.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΑΤΑ σε τεντωμένο σχοινί: «Όχι» από ΟΕΒ και ΚΕΒΕ, ενώ οι συντεχνίες είπαν «ναι χωρίς αλλαγές»

ΑΤΑ σε τεντωμένο σχοινί: «Όχι» από ΟΕΒ και ΚΕΒΕ, ενώ οι συντεχνίες είπαν «ναι χωρίς αλλαγές»

Δεν βγήκε τελικά «άσπρος καπνός» από τη σημερινή κοινή συνεδρίαση των εργοδοτικών οργανώσεων για το ζήτημα της Αυτόματης Τιμαριθμικής Αναπροσαρμογής (ΑΤΑ), καθώς ΟΕΒ και ΚΕΒΕ απέρριψαν ομόφωνα την κυβερνητική πρόταση που τους κατατέθηκε.

BEST OF TOTHEMAONLINE