Πότε έρχεται… Έχει την ΕΥΚΑΙΡΙΑ

Πότε έρχεται… Έχει την ΕΥΚΑΙΡΙΑ

Μετά από την πρόσφατη τηλεδιάσκεψη του προέδρου της εταιρείας της Ομόνοιας, Σταύρου Παπασταύρου, το Themasports.com σας ενημέρωσε ότι ο ισχυρός παράγοντας των «τριφυλλοφόρων» θα ερχόταν στην Κύπρο τον Ιανουάριο του 2019.

Διαβάστε:

Αφού ΜΙΛΗΣΕ, ετοιμάζει βαλίτσες ο Παπασταύρου – Τι… ΘΕΛΕΙ

Οι τελευταίες πληροφορίες φέρουν τον Σταύρο Παπασταύρου να φθάνει τις επόμενες ώρες στην Κύπρο.  Συγκεκριμένα, οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο πρόεδρος της εταιρείας της Ομόνοιας θα είναι την Πέμπτη στην Κύπρο για μερικές μέρες, έχοντας συναντήσεις, επαφές, συζητήσεις με τους αξιωματούχους των «τριφυλλοφόρων» για να τρέξουν αρκετά ζητήματα του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Συνάμα, από τη στιγμή που η πληροφόρηση κάνει λόγο πως θα είναι για σχεδόν για μία βδομάδα στην Κύπρο, δίδεται η ευκαιρία στον Σταύρο Παπασταύρου να δει το παιχνίδι της Κυριακής στο Τσίρειο μεταξύ Απόλλωνα και Ομόνοιας, χωρίς να αποκλείεται εάν δεν φύγει μέχρι τότε να δει και τον αγώνα ρεβάνς της β΄ φάσης του κυπέλλου Κύπρου μεταξύ των δύο ομάδων στο ΓΣΠ.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Προεργασία, συγκλίσεις και πολιτική βούληση στο επίκεντρο της συνάντησης Χριστοδουλίδη – Γκουτέρες στις Βρυξέλλες

Κυπριακό: Προεργασία, συγκλίσεις και πολιτική βούληση στο επίκεντρο της συνάντησης Χριστοδουλίδη – Γκουτέρες στις Βρυξέλλες

Η συνάντηση του Προέδρου Χριστοδουλίδη με τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στις Βρυξέλλες αποκτά ιδιαίτερη σημασία όχι τόσο για τα όσα ανακοινώθηκαν, αλλά κυρίως για το πλαίσιο που επιχειρεί να διαμορφωθεί γύρω από την επανεκκίνηση του Κυπριακού. Σε μια περίοδο παρατεταμένης στασιμότητας, η έμφαση μετατοπίζεται πλέον στην προεργασία, στις συγκλίσεις που έχουν ήδη καταγραφεί και κυρίως, στην πολιτική βούληση των εμπλεκομένων.

BEST OF TOTHEMAONLINE