Θα εργαστούμε για να μην υπάρξει Brexit χωρίς συμφωνία, δηλώνει ο Άμπε

Θα εργαστούμε για να μην υπάρξει Brexit χωρίς συμφωνία, δηλώνει ο Άμπε

Ο Ιάπωνας Πρωθυπουργός Σίνζο Άμπε δήλωσε την Τετάρτη ότι ο ίδιος και ο Ολλανδός Πρωθυπουργός Μάρκ Ρούτε συζήτησαν τι μπορούν να κάνουν για να αποφευχθεί το Brexit χωρίς συμφωνία.


Όπως μεταδίδει το Reuters, μιλώντας σε δημοσιογράφους στην Ολλανδία μια ημέρα πριν να έχει συνάντηση με την Βρετανίδα Πρωθυπουργό Τερέζα Μέι, ο κ. Άμπε είπε ότι ο ίδιος και ο κ. Ρούτε συμφώνησαν ότι «θα εργαστούμε και οι δύο για να αποφύγουμε ένα Brexit χωρίς συμφωνία».

«Θέλουμε να δούμε να ελαχιστοποιούνται οι επιπτώσεις του Brexit στην παγκόσμια οικονομία», ανέφερε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

Την ανάγκη για συντονισμό δράσης για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του αφθώδους πυρετού, μαζί με την τουρκοκυπριακή κοινότητα, ανέδειξαν κατά τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Γεωργίας την Τρίτη, τόσο οι η Υπουργός Γεωργίας Μαρία Παναγιώτου, εκπρόσωποι της Κυβέρνησης και λειτουργοί του κράτους, όσο και Βουλευτές και εκπρόσωποι αγροτικών οργανώσεων.