ΗΠΑ; Αποφασισμένη η κυβέρνηση να «παραμείνει ανυποχώρητη» για το τείχος δηλώνει ο Πενς

ΗΠΑ; Αποφασισμένη η κυβέρνηση να «παραμείνει ανυποχώρητη» για το τείχος δηλώνει ο Πενς

Ο Αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Μάικ Πενς δήλωσε σήμερα ότι η αμερικανική κυβέρνηση είναι «αποφασισμένη να παραμείνει ανυποχώρητη» στην προσπάθειά της να εξασφαλίσει κονδύλια για το τείχος κατά μήκος των νότιων συνόρων των ΗΠΑ με το Μεξικό για τον τερματισμό της «ανθρωπιστικής κρίσης» που συνδέεται με την παράνομη μετανάστευση κατά τον ίδιο.


«Ο Πρόεδρος Τραμπ και εγώ, και όλο μας το επιτελείο, είμαστε αποφασισμένοι να παραμείνουμε ανυποχώρητοι έως ότου οι Δημοκρατικοί στο Κογκρέσο έρθουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων και συνεργαστούν μαζί μας για να εγγυηθούμε τα σύνορα, να χτίσουμε ένα τείχος, να τερματίσουμε αυτή την ανθρωπιστική κρίση και να πράξουμε αυτό που είναι σωστό για τον αμερικανικό λαό», ανέφερε ο Πενς σε μια συνέντευξη που παραχώρησε σε μια ραδιοφωνική εκπομπή του παρουσιαστή τοκ σόου Ρας Λίμπο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Γ. Αντωνίου: «Άκοψη η παρέμβαση Παπασταύρου για GSI, ο Πρόεδρος δεν θα έπρεπε να ενημερώνεται από τα ΜΜΕ»

Γ. Αντωνίου: «Άκοψη η παρέμβαση Παπασταύρου για GSI, ο Πρόεδρος δεν θα έπρεπε να ενημερώνεται από τα ΜΜΕ»

Είναι συνεχής η επικοινωνία του Προέδρου της Δημοκρατίας με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδος για σειρά ζητημάτων, συμπεριλαμβανομένου του έργου της ηλεκτρικής διασύνδεσης και η συνεργασία των δύο κυβερνήσεων είναι παραγωγική και θεσμικά άρτια δήλωσε ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος.

BEST OF TOTHEMAONLINE