Η ΠΡΟΒΛΕΨΗ του οπαδού της ΑΕΚ για το ντέρμπι με Απόλλωνα (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Η ΠΡΟΒΛΕΨΗ του οπαδού της ΑΕΚ για το ντέρμπι με Απόλλωνα (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Πριν από την έναρξη του εξ αναβολής ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής στην «Αρένα» ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Απόλλωνα, ο φωτογραφικός φακός του «Σαββίδη» «συνέλαβε» έναν οπαδό της ΑΕΚ να… δείχνει το σήμα της νίκης, είτε να προβλέπει ότι η ομάδα του θα κερδίσει με 2-0 ή με δύο γκολ διαφορά!

Δείτε τη σχετική φωτογραφία:

Αν καταφέρουν να επικρατήσουν οι «κιτρινοπράσινοι» πάντως, θα… «σπάσουν το ρόδι» μετά από έξι σερί ματς χωρίς νίκη!

Θυμίζουμε ότι η τελευταία φορά που πανηγύρισαν τρίποντο οι της ΑΕΚ, ήταν στο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ στις… 24 Νοεμβρίου!

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE