Ντου οπαδών στο προπονητικό κέντρο (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Ντου οπαδών στο προπονητικό κέντρο (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Περίπου 40 οπαδοί της Μαρσέιγ αγανακτισμένοι από τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα του συλλόγου επιχείρησαν να εισβάλλουν με βία στο προπονητικό κέντρο της ομάδας!

Ξεφεύγει από τον έλεγχο η κατάσταση στην Μαρσέιγ που βαδίζει από το κακό στο χειρότερο. Ο αποκλεισμός στο κύπελλο από την ερασιτεχνική Αντρεζιό έχει προκαλέσει πολλές μετασεισμικές δονήσεις στην Μασσαλία που θυμίζει καζάνι που βράζει.

Το προπονητικό κέντρο του γέμισε από συνθήματα που ζητούν την παραίτηση του τεχνικού Ρούντι Γκαρσία, ενώ το απόγευμα η κατάσταση πήγε να ξεφύγει για τα καλά.

 

Μία ομάδα 40 οπαδών επιχείρησε να εισβάλλει στο προπονητικό κέντρο Commanderie, όμως εμποδίστηκε από δυνάμεις ασφαλείας. Οι οπαδοί έμειναν όμως στον περιβάλλοντα χώρο και δεν σταμάτησαν τα υβριστικά συνθήματα για διοίκηση, προπονητή και παίκτες.

Πηγή: www.sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό - Βλέπει αύριο πρωί την Ολγκίν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό - Βλέπει αύριο πρωί την Ολγκίν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Μια γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό αρχίζει αύριο με την κάθοδο στην Κύπρο του ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, λίγους μήνες πριν την ολοκλήρωση της θητείας του και σε μια προσπάθεια να φύγει με παραδοτέα που θα αφορούν την επανάληψη των συνομιλιών μετά το ναυάγιο του Κραν Μοντανά το 2017. 

BEST OF TOTHEMAONLINE