Ντου οπαδών στο προπονητικό κέντρο (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Ντου οπαδών στο προπονητικό κέντρο (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Περίπου 40 οπαδοί της Μαρσέιγ αγανακτισμένοι από τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα του συλλόγου επιχείρησαν να εισβάλλουν με βία στο προπονητικό κέντρο της ομάδας!

Ξεφεύγει από τον έλεγχο η κατάσταση στην Μαρσέιγ που βαδίζει από το κακό στο χειρότερο. Ο αποκλεισμός στο κύπελλο από την ερασιτεχνική Αντρεζιό έχει προκαλέσει πολλές μετασεισμικές δονήσεις στην Μασσαλία που θυμίζει καζάνι που βράζει.

Το προπονητικό κέντρο του γέμισε από συνθήματα που ζητούν την παραίτηση του τεχνικού Ρούντι Γκαρσία, ενώ το απόγευμα η κατάσταση πήγε να ξεφύγει για τα καλά.

 

Μία ομάδα 40 οπαδών επιχείρησε να εισβάλλει στο προπονητικό κέντρο Commanderie, όμως εμποδίστηκε από δυνάμεις ασφαλείας. Οι οπαδοί έμειναν όμως στον περιβάλλοντα χώρο και δεν σταμάτησαν τα υβριστικά συνθήματα για διοίκηση, προπονητή και παίκτες.

Πηγή: www.sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Τα σενάρια για το αποτέλεσμα της Γενεύης- Τα ευχολόγια των Ηνωμένων Εθνών

Τα σενάρια για το αποτέλεσμα της Γενεύης- Τα ευχολόγια των Ηνωμένων Εθνών

Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για την άτυπη πενταμερή, που θα πραγματοποιηθεί στη Γενεύη στις 17 και 18 Μαρτίου και η ε/κ πλευρά η οποία ετοιμάζει τις αποσκευές της για να μεταβεί στην Ελβετία σε αυτό το κρίσιμο ραντεβού για το κυπριακό, έχει χαμηλές προσδοκίες, για μια διάσκεψη που κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει ποιο θα είναι το αποτέλεσμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE