Ντου οπαδών στο προπονητικό κέντρο (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Ντου οπαδών στο προπονητικό κέντρο (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Περίπου 40 οπαδοί της Μαρσέιγ αγανακτισμένοι από τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα του συλλόγου επιχείρησαν να εισβάλλουν με βία στο προπονητικό κέντρο της ομάδας!

Ξεφεύγει από τον έλεγχο η κατάσταση στην Μαρσέιγ που βαδίζει από το κακό στο χειρότερο. Ο αποκλεισμός στο κύπελλο από την ερασιτεχνική Αντρεζιό έχει προκαλέσει πολλές μετασεισμικές δονήσεις στην Μασσαλία που θυμίζει καζάνι που βράζει.

Το προπονητικό κέντρο του γέμισε από συνθήματα που ζητούν την παραίτηση του τεχνικού Ρούντι Γκαρσία, ενώ το απόγευμα η κατάσταση πήγε να ξεφύγει για τα καλά.

 

Μία ομάδα 40 οπαδών επιχείρησε να εισβάλλει στο προπονητικό κέντρο Commanderie, όμως εμποδίστηκε από δυνάμεις ασφαλείας. Οι οπαδοί έμειναν όμως στον περιβάλλοντα χώρο και δεν σταμάτησαν τα υβριστικά συνθήματα για διοίκηση, προπονητή και παίκτες.

Πηγή: www.sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Δεν αποφάσισα αν θα είμαι υποψήφιος το 2028» - Η απάντησή του για το ενδεχόμενο ανασχηματισμού

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Δεν αποφάσισα αν θα είμαι υποψήφιος το 2028» - Η απάντησή του για το ενδεχόμενο ανασχηματισμού

Οι συγκλίσεις που έχουν επιτευχθεί στο Κυπριακό αποτελούν το κλειδί της νέας προσπάθειας που βρίσκεται σε εξέλιξη, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε συνέντευξή του στην «Καθημερινή της Κυριακής».

BEST OF TOTHEMAONLINE