Δυσαρέσκεια Σαλβίνι για την κατάληξη στο ζήτημα των μεταναστών

Δυσαρέσκεια Σαλβίνι για την κατάληξη στο ζήτημα των μεταναστών

Ο Ιταλός Yπουργός Eσωτερικών Ματτέο Σαλβίνι δηλώνει δυσαρεστημένος με το αίσιο τέλος της υπόθεσης των μεταναστών που επί δυο εβδομάδες βρίσκονταν σε δυο πλοία μη κυβερνητικών οργανώσεων στα χωρικά ύδατα της Μάλτας και ζητούσαν να τους επιτραπεί να αποβιβαστούν στην ξηρά.

 


«Το θέμα δεν είναι αν πρόκειται για οκτώ ή ογδόντα οκτώ μετανάστες και πρόσφυγες. Δεν ζητήθηκε η άποψη μου, και πιστεύω ότι στην Ιταλία δεν πρέπει να έρθει κανένας», ανέφερε ο γραμματέας της Λέγκα.

Υπενθυμίζεται ότι η κυβέρνηση του Τζουζέπε Κόντε δέχθηκε να συμπεριληφθεί η Ιταλία στις οκτώ χώρες που θα πάρουν μέρος στην κατανομή των προσφύγων και μεταναστών αυτών.

Σήμερα το βράδυ, ή το πολύ αύριο, αναμένεται να γίνει σύσκεψη της Λέγκα και των Πέντε Αστέρων με τον Ιταλό Πρωθυπουργό, με στόχο την επαλήθευση της κυβερνητικής πορείας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Πακέτο πάνω από 660 εκατομμύρια ευρώ για τη Λεμεσό -  Ο ολιστικός σχεδιασμός και τα έργα οικονομικής ανάπτυξης

ΠτΔ: Πακέτο πάνω από 660 εκατομμύρια ευρώ για τη Λεμεσό - Ο ολιστικός σχεδιασμός και τα έργα οικονομικής ανάπτυξης

Με πακέτο έργων σε κάθε τομέα πολιτικής απάντησε ο Πρόεδρος στις προκλήσεις της Λεμεσού

BEST OF TOTHEMAONLINE