Υπ. Μεταφορών προς ΟΣΥΠΑ: «Να αρθούν τα απεργιακά μέτρα - Καταβλήθηκε η προβλεπόμενη χορηγία»

Υπ. Μεταφορών προς ΟΣΥΠΑ: «Να αρθούν τα απεργιακά μέτρα - Καταβλήθηκε η προβλεπόμενη χορηγία»

Έκκληση προς τον Οργανισμό Συγκοινωνιών Πάφου (ΟΣΥΠΑ) όπως προβεί σε όλες τις αναγκαίες ενέργειες για να αρθούν τα απεργιακά μέτρα των εργαζομένων και να επαναρχίσουν τα δρομολόγια των λεωφορείων απηύθυνε το Υπουργείο Μεταφορών.

Σε αντίθετη περίπτωση, αναφέρεται σε ανακοίνωση για την απεργία των εργαζομένων στον ΟΣΥΠΑ, το Υπουργείο Μεταφορών θα λάβει όλα τα νόμιμα και ενδεδειγμένα μέτρα, προκειμένου να αποκατασταθεί η παροχή υπηρεσιών δημόσιων μεταφορών στην επαρχία Πάφου και να τερματιστεί η ταλαιπωρία του επιβατικού κοινού.

Παράλληλα, το Υπουργείο Μεταφορών εκφράζει τη λύπη του για τη αρνητική αυτή εξέλιξη, η οποία προκαλεί αχρείαστη αναστάτωση και ταλαιπωρία στο επιβατικό κοινό.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η ώρα των πολιτικών αποφάσεων για το Κυπριακό - Έρχεται η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ - Μηδαμινές οι προσδοκίες

Η ώρα των πολιτικών αποφάσεων για το Κυπριακό - Έρχεται η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ - Μηδαμινές οι προσδοκίες

Στην Κύπρο θα βρίσκεται εντός των επόμενων ημερών η Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η οποία πιάνει αμέσως δουλειά, σε μια προσπάθεια, για ένα ουσιαστικό διάλογο με τις δύο πλευρές, έτσι ώστε να δημιουργηθεί μια δυναμική, μέχρι την επόμενη πενταμερή διάσκεψη, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Ιούλιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE