ΤΡΟΧΑΙΟ – Α/ΔΡΟΜΟΣ: Η κατάσταση της οδηγού που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

ΤΡΟΧΑΙΟ – Α/ΔΡΟΜΟΣ: Η κατάσταση της οδηγού που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Ευχάριστα τα νέα για την οδηγό του οχήματος που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο, μετά από τροχαίο που σημειώθηκε στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας Λεμεσού, λίγο μετά τις 7:00 το πρωί της Τετάρτης (9/1).

Ενημέρωση του ThemaOnline από το γραφείο Τύπου της Αστυνομίας, αναφέρει ότι η οδηγός, του ενός εκ των δύο οχημάτων που ενεπλάκησαν στο τροχαίο, δεν διατρέχει οποιοδήποτε κίνδυνο, αφού η μεταφορά της στο νοσοκομείο, έγινε κυρίως για προληπτικούς λόγους.

Υπενθυμίζουμε μετά τις 7:00 το πρωί, κοντά στην συμβολή του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας – Λεμεσού και Λευκωσίας – Λάρνακας, σημειώθηκε τροχαίο ατύχημα, στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομία και ασθενοφόρο.

Χ. Ζήνωνος

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Και επίσημα στην κούρσα των Προεδρικών του 2028 ο Αβέρωφ Νεοφύτου – Εξήγγειλε υποψηφιότητα

Και επίσημα στην κούρσα των Προεδρικών του 2028 ο Αβέρωφ Νεοφύτου – Εξήγγειλε υποψηφιότητα

Την υποψηφιότητά του για τις Προεδρικές Εκλογές του 2028 εξαγγέλλει ο τέως Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου.

BEST OF TOTHEMAONLINE