ΛΕΜΕΣΟΣ: Κινδύνεψε η γειτονιά – Εμπρησμός η φωτιά στο εστιατόριο του 40χρονου

ΛΕΜΕΣΟΣ: Κινδύνεψε η γειτονιά – Εμπρησμός η φωτιά στο εστιατόριο του 40χρονου

Σε κακόβουλη ενέργεια φαίνεται ότι αποδίδονται τα αίτια της πυρκαγιάς που ξέσπασε τα ξημερώματα της Τρίτης (8/1) σε εστιατόριο στην Επισκοπή.

Θυμίζουμε ότι η πυρκαγιά προκάλεσε τεράστιες ζημιές στην επιχείρηση, ιδιοκτησίας 40χρονου, οι οποίες «αγγίζουν» τις 800 χιλ. ευρώ.

Από τις προκαταρκτικές εξετάσεις των αρμοδίων υπηρεσιών, φαίνεται ότι η φωτιά είχε τεθεί κακόβουλα.

Όπως αναφέρει ο «Φιλελεύθερος», την φωτιά αντιλήφθηκαν γείτονες που ειδοποίησαν Αστυνομία και Πυροσβεστική, οι οποίες έσπευσαν άμεσα στην σκηνή και ενήργησαν αστραπιαία, αφού υπήρχε κίνδυνος εξάπλωσης της πυρκαγιάς σε άλλα υποστατικά.

*Φώτο αρχείου

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απαντά η Κυβέρνηση στις επικρίσεις ΑΚΕΛ: Η πολιτική αδράνεια έχει ταυτιστεί με το κόμμα

Απαντά η Κυβέρνηση στις επικρίσεις ΑΚΕΛ: Η πολιτική αδράνεια έχει ταυτιστεί με το κόμμα

Μετά τις επικρίσεις που διατυπώνει το ΑΚΕΛ αναφορικά με το πόρισμα της Ερευνητικής Επιτροπής για την υπόθεση των ελαττωματικών αερόσακων TAKATA, η Κυβέρνηση προχωρεί σε απάντηση μέσω γραπτής δήλωσης του Διευθυντή του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρα Παπαδόπουλου.