Γελούν και τα ΜΟΥΣΤΑΚΙΑ του Αντρέα! ΚΛΕΙΔΩΣΕ την προεδρία…

Γελούν και τα ΜΟΥΣΤΑΚΙΑ του Αντρέα! ΚΛΕΙΔΩΣΕ την προεδρία…

Στην επόμενη εκδήλωση βράβευσης των αρίστων της ΕΑΚ, του χρόνου τον Γενάρη, ο Αντρέας Μιχαηλίδης θα απευθύνει χαιρετισμό ως πρόεδρος του ΚΟΑ. 

Xθες βράδυ… γελούσαν και τα μουστάκια του, όταν τον εντόπισε ο φωτογραφικός φακός. 

Ο ίδιος μπορεί να λέει σε όσους τον ρωτούν, ότι δεν είναι ακόμα σίγουρη η τοποθέτηση του στην προεδρία του ΚΟΑ, αλλά οι πληροφορίες επιμένουν ότι δεν πρόκειται να αλλάξει απόφαση ο πρόεδρος της Δημοκρατίας. 

Δείτε ΕΔΩ τι έγραψε ο ΑΙΧΜΗΡΟΣ πριν μια εβδομάδα, αλλά πριν δυόμισι μήνες ΕΔΩ

Να αναφέρουμε επιπρόσθετα, ότι θα παραμείνουν μερικά μέλη του παρόντος Δ.Σ. του ΚΟΑ. Εκείνα τα μέλη που έκαναν μόνο μια θητεία, αφού υπάρχει νόμος που απαγορεύει σε κάποιο πρόσωπο να διοριστεί τρίτη φορά σε Δ.Σ. Ημικρατικού Οργανισμού. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παραδοχή Νομικής Υπηρεσίας: «Λανθασμένος χειρισμός» η αναστολή ποινικής δίωξης πολιτικού προσώπου

Παραδοχή Νομικής Υπηρεσίας: «Λανθασμένος χειρισμός» η αναστολή ποινικής δίωξης πολιτικού προσώπου

Υπήρξε «λανθασμένος χειρισμός» στην υπόθεση αναστολής δίωξης πολιτικού προσώπου για κατ’ ισχυρισμόν βιασμό γυναίκας, για την οποία το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (ΕΔΑΔ) εξέδωσε καταδικαστική απόφαση κατά της Κυπριακής Δημοκρατίας, ανέφερε τη Δευτέρα ενώπιον της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων η εκπρόσωπος της Νομικής Υπηρεσίας, Έλλη Παπαγαπίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE