Κέιν λαμπρός, την οδηγεί στον τελικό!

Κέιν λαμπρός, την οδηγεί στον τελικό!

Ο Χάρι Κέιν σκόραρε από το σημείο του πέναλτι, έγινε ο τέταρτος σκόρερ στην ιστορία της Τότεναμ και οδήγησε την ομάδα του στη νίκη με 1-0 κόντρα στην Τσέλσι στον πρώτο ημιτελικό του Λιγκ Καπ!

Πήρε το ντέρμπι του Λονδίνου και βλέπει τελικό η Τότεναμ! Με γκολ του Χάρι Κέιν από το σημείο του πέναλτι, με το οποίο έγινε τέταρτος σκόρερ στην ιστορία του συλλόγου, οι «πετεινοί» επικράτησαν 1-0 της Τσέλσι στον πρώτο ημιτελικό του Λιγκ Καπ και πήραν προβάδισμα πρόκρισης! 

Το ματς ήταν ένα… κλασικό ντέρμπι! Οι πολλές και δυνατές μονομαχίες κυριαρχούσαν, όπως και το πάθος από τις δύο ομάδες, ωστόσο υπήρχε και καλός ρυθμός. Η Τότεναμ είχε την ελαφρά υπεροχή, η οποία και καρποφόρησε στο 27ο λεπτο όταν ο Μάικλ Όλιβερ έδειξε την άσπρη βούλα, θεωρώντας πως ο Κέπα ανέτρεψε τον Κέιν σε μία ομολογουμένως δύσκολη φάση. Ο Κέιν ανέλαβε την εκτέλεση και σκόραρε και παράλληλα έγινε ο τέταρτος σκόρερ στην ιστορία της ομάδας του με 160 γκολ, ξεπερνώντας τον Κλιφ Τζόουνς!

To γκολ αφύπνισε τους φιλοξενούμενους, που πήραν τα ηνία και έψαξαν με υπομονή το γκολ της ισοφάρισης αλλά και που θα τους έδινε το προβάδισμα για την πρόκριση στον τελικό. Δεν έφτασαν, όμως, ούτε οι φιλότιμες αλλά ημιτελείς προσπάθειες του Χοντσον-Οντόι, ούτε οι ευκαιρίες των Καντέ, Γουίλιαν και Αζάρ, με την Τότεναμ να κρατάει με νύχια και με δόντια το αποτέλεσμα και να πηγαίνει μα αβαντάζ στον επαναληπτικό της 22ης του Γενάρη!

Πηγή: sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Σε κίνδυνο να υποστεί «τεράστια ζημιά» η προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό, σε περίπτωση νέας αποτυχίας της πρωτοβουλίας του ΓΓ του ΟΗΕ, αναφέρετα η Προσωπική Απεσταλμένη του, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, σε συνέντευξή της στη «Sunday Mail», ενώ, μιλώντας σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Πολίτης», αναφέρεται στην ανάγκη συμφωνίας των δύο ηγετών σε μια σαφή διαδικασία, όπως το χρονοδιάγραμμα, η ημερήσια διάταξη και οι μηχανισμοί υπέρβασης αδιεξόδων, για τη διαμόρφωση πλαισίου επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE