ΛΑΡΝΑΚΑ: Σοβαρό επεισόδιο στο κέντρο της πόλης- Άντρας κρατούσε μαχαίρι και απειλούσε

ΛΑΡΝΑΚΑ: Σοβαρό επεισόδιο στο κέντρο της πόλης- Άντρας κρατούσε μαχαίρι και απειλούσε

Αναστάτωση προκλήθηκε το βράδυ της Τρίτης 8/1 στη Λάρνακα και πιο συγκεκριμένα κοντά στην πλατεία Πάλλας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες άντρας αραβικής καταγωγής κρατώντας μαχαίρι με το οποίο αυτοτραυματιζόταν και απειλούσε έθεσε σε συναγερμό τις Αρχές.

Η σκηνή αποκλείστηκε από την Αστυνομία ώστε να μην κινδυνέψει κανείς ενώ στο σημείο έφτασαν ειδικοί διαπραγματευτές της Δύναμης που κατάφεραν μετά από διαβουλεύσεις να πείσουν τον άντρα να παραδοθεί χωρίς να υπάρξει οποιοδήποτε παρατράγουδο.

Το επεισόδιο έληξε γύρω στις 23:15 με τον αλλοδαπό άντρα να παραδίνεται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Σε κίνδυνο να υποστεί «τεράστια ζημιά» η προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό, σε περίπτωση νέας αποτυχίας της πρωτοβουλίας του ΓΓ του ΟΗΕ, αναφέρετα η Προσωπική Απεσταλμένη του, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, σε συνέντευξή της στη «Sunday Mail», ενώ, μιλώντας σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Πολίτης», αναφέρεται στην ανάγκη συμφωνίας των δύο ηγετών σε μια σαφή διαδικασία, όπως το χρονοδιάγραμμα, η ημερήσια διάταξη και οι μηχανισμοί υπέρβασης αδιεξόδων, για τη διαμόρφωση πλαισίου επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE