ΚΥΠΡΟΣ-ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ: Υπομονή συστήνει η ΑΗΚ- Όλα τα συνεργεία είναι έξω- Κακές καιρικές συνθήκες

ΚΥΠΡΟΣ-ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ: Υπομονή συστήνει η ΑΗΚ- Όλα τα συνεργεία είναι έξω- Κακές καιρικές συνθήκες

Υπομονή συστήνει η ΑΗΚ στους καταναλωτές στις περιοχές που υπάρχει διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος που προκλήθηκε από τις κακές καιρικές συνθήκες και τους σφοδρούς ανέμους, δηλώνοντας ότι όλα τα συνεργεία της είναι έξω και προσπαθούν υπό τις δυσμενείς αυτές συνθήκες, το συντομότερο δυνατό να διορθώσουν τις βλάβες.

 

Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ η Εκπρόσωπος Τύπου της ΑΗΚ Χριστίνα Παπαδοπούλου διάσπαρτες μικρές βλάβες σημειώθηκαν στη Λεμεσό, όπου η σφοδρότητα των ανέμων είναι πιο έντονη.
 
Μικρές βλάβες παρουσιάστηκαν και στις περιοχές Παλλουριώτισσας – Καϊμακλίου στη Λευκωσία.
 
Οι σφοδροί άνεμοι δυσκολεύουν το έργο του εντοπισμού  και απομόνωσης των καλωδίων που εναέριου δικτύου της ΑΗΚ που υπέστησαν βλάβες εξήγησε η κ. Παπαδοπούλου.
 
Συνέστησε επίσης στους καταναλωτές όπως όταν υπάρχει έντονη κεραυνική δραστηριότητα να σβήνουν τις κεραίες των τηλεοράσεων τους, τις τηλεοράσεις τους και τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές τους ώστε να μην υποστούν βλάβες από τους κεραυνούς.

 

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Αν μπορούσα θα έκανα αύριο πρωί αίτηση για να μπει η Κύπρος στο ΝΑΤΟ»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Αν μπορούσα θα έκανα αύριο πρωί αίτηση για να μπει η Κύπρος στο ΝΑΤΟ»

Σε μία από τις κρισιμότερες συγκυρίες για την Ανατολική Μεσόγειο, όπου Ελλάδα και Κύπρος καλούνται να αντιμετωπίσουν προκλήσεις που θέτει η Τουρκία του Ερντογάν για να ασκήσουν κυριαρχικά δικαιώματα όπως η χάραξη ΑΟΖ και η κατασκευή του καλωδίου ηλεκτρικής διασύνδεσης, ο Νίκος Χριστοδουλίδης απαντά σε ερωτήσεις εφ’ όλης της ύλης από την Έμη Λιβανίου και τον Τέρενς Κουίκ.

BEST OF TOTHEMAONLINE