ΦΟΡΤΣΑΤΟΣ Κάκκουφας με σπαρταριστές ατάκες! Τα κρυοπαγήματα, το Κυπριακό… Ρίβερ-Μπόκα, τα correct score ΚΑΙ ΑΛΛΑ! (ΒΙΝΤΕΟ)

ΦΟΡΤΣΑΤΟΣ Κάκκουφας με σπαρταριστές ατάκες! Τα κρυοπαγήματα, το Κυπριακό… Ρίβερ-Μπόκα, τα correct score ΚΑΙ ΑΛΛΑ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο απολαυστικός και ανανεωμένος, Μιχάλης Κάκκουφας επιστρέφει ΦΟΡΤΣΑΤΟΣ με νέο και… σπαρταριστό επεισόδιο!

Σχολιάζει όπως πάντα με το δικό του ΜΟΝΑΔΙΚΟ και ΚΑΥΣΤΙΚΟ τρόπο τα ποδοσφαιρικά και όχι μόνο δρώμενα, με τρομερές ατάκες για τα… κρυοπαγήματα των Ανορθωσιατών, τα διαζύγια των ΑΕΚτζήδων και των οπαδών της «Κυρίας», για τους Ράγιος και Κατσιαράβα, αλλά και για τις πληροφορίες που έχει για το… «σκυλάκι δαλματίας» των 111 κιλών παίζει… Correct Score!

Επίσης, σχολιάζει τους Γιάννη Αναστασίου και Φάνο Κατελάρη, αναφέρει τον μοναδικό τρόπο για να… ξυπνήσει ο Ντάρμπισαιρ, λέει τα προγνωστικά του για τη 16η αγωνιστική με νέες σπαρταριστές ατάκες και αναφορά για το κυπριακό… Ρίβερ-Μπόκα, με «επιδόρπιο» το ανέκδοτο της εβδομάδας!

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ:

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Δεν υπάρχει ενδεχόμενο μείωσης συντάξεων στο πλαίσιο της συνταξιοδοτικής μεταρρύθμισης, δήλωσε στο ΚΥΠΕ την Τρίτη ο Υπουργός Εργασίας Μαρίνος Μουσιούττας, σημειώνοντας ότι, αντίθετα, όλοι οι συνταξιούχοι θα έχουν κάποια αύξηση, μικρότερη ή μεγαλύτερη. Ανέφερε παράλληλα ότι στόχος παραμένει η κατάθεση του νομοσχεδίου στη Βουλή κατά την πρώτη συνεδρία της Ολομέλειας, μετά τη θερινή διακοπή, που αναμένεται στις 20 Σεπτεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE