Δύο μικρά παιδιά απεγκλωβίστηκαν κατά τη διάρκεια πυρκαγιάς σε διαμέρισμα στην Καλλιθέα

Δύο μικρά παιδιά απεγκλωβίστηκαν κατά τη διάρκεια πυρκαγιάς σε διαμέρισμα στην Καλλιθέα

Δύο μικρά παιδιά απεγκλώβισαν πυροσβέστες, το πρωί, από διαμέρισμα δευτέρου ορόφου στην Καλλιθέα, κατά τη διάρκεια πυρκαγιάς μικρής έκτασης που εκδηλώθηκε, από άγνωστη έως τώρα αιτία, στην κουζίνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Πυροσβεστική, τα δύο παιδιά ήταν μόνα τους στο διαμέρισμα της οδού Αναγνωσταρά και τρομαγμένα, ενώ φαίνονταν καλά στην υγεία τους. Για προληπτικούς λόγους, πάντως, διακομίστηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Παίδων.

Στην επιχείρηση απεγκλωβισμού τους συμμετείχαν έξι πυροσβέστες με δύο οχήματα.

Από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σε περιπέτειες η ΕΔΕΚ - Η υποψηφιότητα Κωστή Ευσταθίου για την προεδρία του κόμματος, διαταράσσει τις «ισορροπίες»

Σε περιπέτειες η ΕΔΕΚ - Η υποψηφιότητα Κωστή Ευσταθίου για την προεδρία του κόμματος, διαταράσσει τις «ισορροπίες»

Η απόφαση του μεμονωμένου βουλευτή της ΕΔΕΚ Κωστή Ευσταθίου να θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία της ΕΔΕΚ, μπορεί να αιφνιδίασε κάποιους στην ΕΔΕΚ, ωστόσο, εδώ και αρκετές ημέρες υπήρχε μια επικοινωνία μεταξύ του Κωστή Ευσταθίου με την «πρωτοβουλία για την ΕΔΕΚ», σε σχέση με τις κινήσεις που θα πρέπει να γίνουν για τη «σωτηρία» του κόμματος, ύστερα από την απόφαση του Μαρίνου Σιζόπουλου, να παραιτηθεί από την προεδρία της ΕΔΕΚ.

BEST OF TOTHEMAONLINE