«Έσκασε» νέος χωρισμός στην ελληνική showbiz! Μόνη η καλλονή μετά από 5 χρόνια σχέσης

«Έσκασε» νέος χωρισμός στην ελληνική showbiz! Μόνη η καλλονή μετά από 5 χρόνια σχέσης

Χωρισμός βόμβα για παίκτρια του GNTM. Μέχρι πριν από λίγες μέρες δήλωνε πόσο αγαπά τον σύντροφό της, ενώ είχε προκαλέσει «χαμό» όταν της είπαν να κόψει τα μαλλιά της με την ίδια να απαντά ότι το νέο λουκ δεν θα άρεσε στο αγόρι της.

Ο λόγος για την Ειρήνη Στεριανού, την όμορφο μοντέλο του Greece's Next Top Model που με αφορμή συνέντευξη της  που προβλήθηκε το πρωί της Τρίτης στη Φωλιά των Κου Κου, ο δημοσιογράφος Στέφανος Κωνσταντινίδης έκανε την αποκάλυψη.

«Ξέρω τον λόγο που η Ειρήνη δεν είναι στα καλά της τον τελευταίο καιρό. Χώρισε. Χώρισε και μάλιστα πριν το νέο έτος», είπε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος, με τον Γιώργο Κρικοριάν να συμπληρώνει: «Νομίζω χώρισαν επειδή υπήρχαν κάποια θέματα ζήλειας».

Αναμένουμε την απάντηση του όμορφου μοντέλου για το αν θα επιβεβαιώσει ή θα διαψεύσει την είδηση, χωρίς να αποκλείεται να πρόκειται για ένα εφήμερο χωρισμό.

Δείτε παραπάνω το χαρακτηριστικό απόσπασμα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Στόχος η επίτευξη ουσιαστικής προόδου» - Αύριο η νέα συνάντηση ΠτΔ με Ερχιουρμάν

«Στόχος η επίτευξη ουσιαστικής προόδου» - Αύριο η νέα συνάντηση ΠτΔ με Ερχιουρμάν

Αύριο (20/10) θα πραγματοποιηθεί η επόμενη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, στις 11:00 το πρωί. 

BEST OF TOTHEMAONLINE