Μπαχτσελί: «Οι Ε/κ προσπαθούν να εξαλείψουν τουρκική παρουσία στο νησί»

Μπαχτσελί: «Οι Ε/κ προσπαθούν να εξαλείψουν τουρκική παρουσία στο νησί»

Οι Ε/κ προσπαθούν να εξαλείψουν την τουρκική παρουσία στο νησί, δήλωσε ο ηγέτης του ακροδεξιού Κόμματος Εθνικής Δράσης (MHP) Ντεβλέτ Μπαχτσελί μιλώντας στην κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματός του, ενώ για το Αιγαίο είπε ότι η ελληνική κυβέρνηση πιέζει την υπομονή τους.

Συγκεκριμένα, ο ηγέτης του MHP είπε ότι «η ε/κ ‘διοίκηση της νότιας Κύπρου’ ανακοινώνοντας αποκλειστική οικονομική ζώνη στην ανατολική Μεσόγειο αψηφά τα κυριαρχικά μας δικαιώματα και προσπαθεί να εξαλείψει την τουρκική παρουσία στο νησί».

Υποστήριξε ακόμη ότι “η ελληνική κυβέρνηση πιέζει την υπομονή μας στο Αιγαίο και συνεχίζει την αύξηση των παρενοχλήσεων, λέγοντας ‘αν έρθουν οι Τούρκοι εμείς θα τους συντρίψουμε’».

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

To πρόγραμμα για τη Γενεύη - Ποιοι θα συνοδεύουν τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

To πρόγραμμα για τη Γενεύη - Ποιοι θα συνοδεύουν τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί το απόγευμα της 16ης Μαρτίου, για τη Γενεύη, όπου κατόπιν πρόσκλησης του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών κ. Αντόνιο Γκουτέρες, θα συμμετάσχει στη διευρυμένη Συνάντηση για το Κυπριακό που θα πραγματοποιηθεί στις 17 και 18 Μαρτίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE