Μπαχτσελί: «Οι Ε/κ προσπαθούν να εξαλείψουν τουρκική παρουσία στο νησί»

Μπαχτσελί: «Οι Ε/κ προσπαθούν να εξαλείψουν τουρκική παρουσία στο νησί»

Οι Ε/κ προσπαθούν να εξαλείψουν την τουρκική παρουσία στο νησί, δήλωσε ο ηγέτης του ακροδεξιού Κόμματος Εθνικής Δράσης (MHP) Ντεβλέτ Μπαχτσελί μιλώντας στην κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματός του, ενώ για το Αιγαίο είπε ότι η ελληνική κυβέρνηση πιέζει την υπομονή τους.

Συγκεκριμένα, ο ηγέτης του MHP είπε ότι «η ε/κ ‘διοίκηση της νότιας Κύπρου’ ανακοινώνοντας αποκλειστική οικονομική ζώνη στην ανατολική Μεσόγειο αψηφά τα κυριαρχικά μας δικαιώματα και προσπαθεί να εξαλείψει την τουρκική παρουσία στο νησί».

Υποστήριξε ακόμη ότι “η ελληνική κυβέρνηση πιέζει την υπομονή μας στο Αιγαίο και συνεχίζει την αύξηση των παρενοχλήσεων, λέγοντας ‘αν έρθουν οι Τούρκοι εμείς θα τους συντρίψουμε’».

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ξανά στην Κύπρο η Ολγκίν – Αρχίζει σήμερα τις διήμερες επαφές της στην Κύπρο

Ξανά στην Κύπρο η Ολγκίν – Αρχίζει σήμερα τις διήμερες επαφές της στην Κύπρο

Η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, η οποία επέστρεψε την Παρασκευή το βράδυ στην Κύπρο μετά τον επαναδιορισμό της, θα γίνει σήμερα (24/05) δεκτή, στο Προεδρικό Μέγαρο, στις 10.30 από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE