ΛΕΜΕΣΟΣ- ΦΩΤΙΑ ΣΕ ΟΙΚΙΑ: Πού ήταν την ώρα που κινδύνεψαν τα παιδιά τους

ΛΕΜΕΣΟΣ- ΦΩΤΙΑ ΣΕ ΟΙΚΙΑ: Πού ήταν την ώρα που κινδύνεψαν τα παιδιά τους

Κατέθεσαν και έδωσαν τους δικούς τους ισχυρισμούς για το πού βρίσκονταν την στιγμή που ξέσπασε φωτιά στο σπίτι τους, οι γονείς των δύο ανηλίκων που κινδύνεψαν να καούν ζωντανοί.

Η μητέρα των παιδιών ανάφερε στους ανακριτές ότι είχε πάει στην υπεραγορά για λίγο, ενώ ο σύζυγός της είπε πως βρισκόταν στην εργασία του.

Οι ισχυρισμοί των δύο αλλοδαπών, αναμένεται να διερευνηθούν από την Αστυνομία.

Θυμίζουμε ότι η γυναίκα από την Πολωνία και ο σύζυγός της από την Συρία, τέθηκαν ενώπιον δικαστηρίου το πρωί της Τρίτης (8/1).

Το δικαστήριο αποφάσισε όπως αφεθούν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.

Επίσης, να θυμίσουμε την ανακοίνωση του Γρ. Ευημερίας για το περιστατικό στην οποία ανέφερε: «Με την παρούσα ανακοίνωση υπογραμμίζεται η ανάγκη και σημασία να γίνονται επαρκείς και ουσιαστικές διευθετήσεις φύλαξης των ανηλίκων κατά την απουσία των γονιών ή και κηδεμόνων τους. Για τις εν λόγω διευθετήσεις, οι Υπηρεσίες Κοινωνικής Ευημερίας μπορούν να παρέχουν καθοδήγηση και βοήθεια και καλούνται όσοι έχουν τέτοια ανάγκη να μην διστάζουν να απευθύνονται στις Υπηρεσίες».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΕΔΕΚ: Έντονη αντίδραση στην ηγεσία Σοφίας Μακρή -Επιστολή από την πλειοψηφία του Πολιτικού Γραφείου για περιφρόνηση των θεσμών- Στο επίκεντρο απολύσεις προσωπικού

ΕΔΕΚ: Έντονη αντίδραση στην ηγεσία Σοφίας Μακρή -Επιστολή από την πλειοψηφία του Πολιτικού Γραφείου για περιφρόνηση των θεσμών- Στο επίκεντρο απολύσεις προσωπικού

Σοβαρές διαστάσεις προσλαμβάνει η εσωκομματική κρίση στην ΕΔΕΚ, με την έντονη αντίδραση στελεχών του κόμματος, απέναντι στους χειρισμούς της Προέδρου, Σοφίας Χριστοδούλου Μακρή, να αποτυπώνεται πλέον και σε γραπτή παρέμβαση προς την ίδια.

BEST OF TOTHEMAONLINE