Μαγευτικές εικόνες – Χιόνισε μέχρι και στο κέντρο της Αθήνας - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Μαγευτικές εικόνες – Χιόνισε μέχρι και στο κέντρο της Αθήνας - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Tο νέο κύμα κακοκαιρίας στην Ελλάδα, που ονομάστηκε «Τηλέμαχος», κορυφώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης (8/1) στην Αττική, με χιόνια ακόμα και στο κέντρο της Αθήνας.

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα, ο χιονιάς έκανε την εμφάνισή του και στο κέντρο της Αθήνας, ενώ ήδη από το απόγευμα της Δευτέρας (7/1), η επέλαση του «Τηλέμαχου» είχε ξεκινήσει από τα βόρεια προάστια και περιοχές όπως το Χαλάνδρι και η Κηφισιά.

Τα βόρεια προάστια του νομού αλλά και περιοχές όπως η Γλυφάδα και το κέντρο της Αθήνας είδαν κυριολεκτικά άσπρη μέρα, καθώς το... έστρωσε για τα καλά.

Στα βόρεια προάστια και την βορειοανατολική Αττική το χιόνι έφτασε τους πέντε με δέκα πόντους σε περιοχές όπως η Αγία Παρασκευή, ενώ ήταν στους 20 πόντους σχεδόν σε Κηφισιά, Πεντέλη, Βριλίσσια και αλλού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο χιονιάς προκάλεσε και την διακοπή της κυκλοφορίας στην εθνική οδό Αθηνών - Λαμίας από την γέφυρα Καλυφτάκη ως τα διόδια της Θήβας, με αποτέλεσμα ο κεντρικός οδικός άξονας της χώρας να μείνει κλειστός για πάνω από έξι ώρες! 

Οι φωτογραφίες που δημοσιεύονται σε Ελλαδικά μέσα ενημέρωσης, είναι πραγματικά μαγευτικές:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η επίθεση στις Βάσεις ανέδειξε ότι η ασφάλεια της Κύπρου συνδέεται με την συνολική ασφάλεια της ΕΕ

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η επίθεση στις Βάσεις ανέδειξε ότι η ασφάλεια της Κύπρου συνδέεται με την συνολική ασφάλεια της ΕΕ

Η πρόσφατη επίθεση με drone στις Βρετανικές Βάσεις στην Κύπρο ήταν ένα μεμονωμένο περιστατικό, που όμως ανέδειξε με τον πιο σαφή τρόπο, πόσο άμεσα συνδέεται η ασφάλεια της Κύπρου με την συνολική ασφάλεια της Ευρωπαϊκής Ένωσης, τόνισε ο πρόεδρος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE