Οδηγούσε με το ενός έτους παιδί του στα χιόνια – Τους «κτύπησε» σφοδρός άνεμος

 Οδηγούσε με το ενός έτους παιδί του στα χιόνια – Τους «κτύπησε» σφοδρός άνεμος

Ένας πατέρας και το μόλις ενός έτους παιδί του εγκλωβίστηκαν μέσα στο αυτοκίνητο τους λίγο πριν από τα μεσάνυχτα της Δευτέρας (7/1) στον επαρχιακό δρόμο Σοχού–Μαυρούδας, στη Θεσσαλονίκη λόγω της κακοκαιρίας «Τηλέμαχος».

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία της Ελλάδας που κλήθηκε στις 23:50 το βράδυ της Δευτέρας (7/1), το όχημα ακινητοποιήθηκε όχι από χιονόπτωση αλλά από αιφνίδιο ανεμοσούρι (σφοδρός άνεμος με βοή).

Κλιμάκιο πυροσβεστών με τη συνδρομή αλατιέρας του Δήμου απεγκλώβισαν τον πατέρα και το παιδί του από το χιόνι που έφτανε στο οδόστρωμα τους 70 πόντους.

Από Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός με πολιτικά μηνύματα; Τα σενάρια για ΔΗΣΥ, ΔΗΚΟ και οι ισορροπίες που καλείται να διαχειριστεί ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ανασχηματισμός με πολιτικά μηνύματα; Τα σενάρια για ΔΗΣΥ, ΔΗΚΟ και οι ισορροπίες που καλείται να διαχειριστεί ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Η συζήτηση για τον επικείμενο ανασχηματισμό, αποκτά ολοένα και μεγαλύτερη ένταση στους πολιτικούς διαδρόμους, τις τελευταίες ημέρες. Παρά το γεγονός ότι ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, επιχείρησε μέσω της συνέντευξής του στην εφημερίδα «Καθημερινή» να υποβαθμίσει το θέμα, οι πληροφορίες, οι εκτιμήσεις και οι πολιτικές αναγνώσεις συνεχίζουν να τροφοδοτούν, ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον παρασκήνιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE