Διάγγελμα για τη μετανάστευση και τα νότια σύνορα θα απευθύνει o Τραμπ

Διάγγελμα για τη μετανάστευση και τα νότια σύνορα θα απευθύνει o Τραμπ

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε τη Δευτέρα 07/01 ότι θα απευθύνει διάγγελμα για το θέμα της μετανάστευσης και των νότιων συνόρων το βράδυ της Τρίτης, στις 21.00 τοπική ώρα (04.00 ώρα Κύπρου της Τετάρτης).

Η ανακοίνωση αυτή έγινε μέσω του Twitter, καθώς η χώρα διανύει τη 16η ημέρα της μερικής παράλυσης των ομοσπονδιακών υπηρεσιών με αφορμή το αίτημα του προέδρου προς το Κογκρέσο να εγκρίνει τη χρηματοδότηση του τείχους που θέλει να κατασκευάσει στα σύνορα με το Μεξικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ξανά στη Βουλή η διαχείριση πυρκαγιών και η αποκατάσταση πληγέντων

Ξανά στη Βουλή η διαχείριση πυρκαγιών και η αποκατάσταση πληγέντων

Σε κοινή συνεδρίαση των Κοινοβουλευτικών Επιτροπών Εσωτερικών, Γεωργίας και Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος τίθενται εκ νέου προς εξέταση οι πτυχές της φονικής πυρκαγιάς της 23ης Ιουλίου στα κρασοχώρια της Λεμεσού. Πρόκειται για την δεύτερη συνεδρίαση που καταπιάνεται με το θέμα αυτό και, σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Επιτροπής Εσωτερικών, αναμένεται ότι θα χρειαστεί και τρίτη συνεδρίαση για την ολοκλήρωση της διαδικασίας του κοινοβουλευτικού ελέγχου.

BEST OF TOTHEMAONLINE