Ο πιο γνωστός Ομονοιάτης εισβάλει στο Power of Love – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ο πιο γνωστός Ομονοιάτης εισβάλει στο Power of Love – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Για τους Ομονοιάτες είναι «ο πράσινος άρχοντας». Ο Λεμεσιανός αποφάσισε να κάνει το μεγάλο βήμα και να μπει στο ροζ σπίτι του έρωτα.

Ο Πόλυς Παρμενίδης είναι ο νέος παίκτης του Power Of Love που έκανε ήδη πρεμιέρα στο ΣΙΓΜΑ.

Ο ίδιος προέβη σε μια σχετική ανακοίνωση που εξηγεί τους λόγους που τον ανάγκασαν να βρεθεί στο «Power of Love».

Όπως έγραψε: «Αγαπητοί φίλοι.Χθες έτσι για το γαμώτο έκανα μια αίτηση για το Power of love..Σήμερα μετά από πολλή καιρό βρήκα και ξεκίνησα δουλειά πολύ καλη(εδώ και πολλή καιρό έψαχνα δουλεια).Μόλις σχόλασα κτυπά ένα τηλέφωνο από Ελλάδα και μου λένε είμαστε από την παραγωγή του POWER of love και σε θέλουμε τη Δευτέρα Αθήνα για ένα casting για να δούμε αν θα μπεις στο παιχνιδι;Τι να καμωωωωωωωωω;;πετε μου να δω;Μπρος γκρεμός και πίσω Ρέμα...Τόσο καιρό δεν είχα δουλειά και μόλις έπιασα σήμερα μου δίνεται αυτή η δυνατότητα.Τι να καμωωωωωω;Υ.Γ.σοβαρομιλω».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Το Ισραήλ συνεχίζει τους βομβαρδισμούς στον Λίβανο, «παραβίασαν την εκεχειρία» λέει η Χεζμπολάχ και απαντά με ρουκέτες

LIVE: Το Ισραήλ συνεχίζει τους βομβαρδισμούς στον Λίβανο, «παραβίασαν την εκεχειρία» λέει η Χεζμπολάχ και απαντά με ρουκέτες

Ενώ οι ΗΠΑ και το Ιράν προετοιμάζονται για συνομιλίες στο Πακιστάν, το Ισραήλ συνεχίζει να βομβαρδίζει τον Λίβανο, όπου στις επιθέσεις της Τετάρτης σκοτώθηκαν πάνω από 300 άνθρωποι, ανάμεσά τους 33 παιδιά. Σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ, οι Ιρανοί διαπραγματευτές έφτασαν στο Ισλαμαμπάντ. Δείτε όλες τις εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE