Δ. Συλλούρης: «Η πρόσκληση υποδηλώνει το άριστο των σχέσεων μας με την Αίγυπτο»

 Δ. Συλλούρης: «Η πρόσκληση υποδηλώνει το άριστο των σχέσεων μας με την Αίγυπτο»

Άριστες οι σχέσεις Κύπρου - Αιγύπτου, δηλώνει ο Πρόεδρος της Βουλής.

Εξαιρετικής σημασίας τα ταυτόχρονα εγκαίνια τεμένους και χριστιανικού Ναού στη νέα Διοικητική Πρωτεύουσα της Αιγύπτου, αναφέρει σε γραπτή δήλωση του ο Πρόεδρος της Βουλής Δημήτρης Συλλουρης.

«Η αποδοχή της επίσημης πρόσκλησης από την κυβέρνηση της Αιγύπτου και η εκεί παρουσία μου υποδηλώνουν το άριστο των σχέσεων μας με την Αίγυπτο, σχέσεις που συμβάλουν στην σταθερότητα και ειρήνη στην ευρύτερη περιοχή μας», προσθέτει ο Πρόεδρος της Βουλής.

Απο ΚΥΠΕ

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κράτος Μαφία»: Η ανακοίνωση της Αρχής κατά της Διαφθοράς - Τα επόμενα βήματα και η μεγάλη δοκιμασία των θεσμών

«Κράτος Μαφία»: Η ανακοίνωση της Αρχής κατά της Διαφθοράς - Τα επόμενα βήματα και η μεγάλη δοκιμασία των θεσμών

Η ανακοίνωση της Αρχής Κατά της Διαφθοράς για την υπόθεση που συνδέεται με το βιβλίο «Κράτος Μαφία» του Μακάριου Δρουσιώτη ήταν αναμφίβολα μία από τις σημαντικότερες πολιτικές εξελίξεις των τελευταίων ετών. Όχι μόνο λόγω των προσώπων που φέρονται να περιλαμβάνονται στα ευρήματα της έρευνας, αλλά κυρίως γιατί ανοίγει μια νέα και ιδιαίτερα κρίσιμη φάση για τη λειτουργία των θεσμών και του κράτους δικαίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE