ΚΥΠΡΟΣ: «Έβρεχε» δέντρα στους δρόμους – Τα μάζευε η Πυροσβεστική

ΚΥΠΡΟΣ: «Έβρεχε» δέντρα στους δρόμους – Τα μάζευε η Πυροσβεστική

Λόγω των καιρικών φαινομένων η Πυροσβεστική Υπηρεσία ανταποκρίθηκε από την Κυριακή (7/1) σε συνολικά 12 κλήσεις, παγκύπρια.

Συγκεκριμένα, πυροσβεστικοί σταθμοί Λευκωσίας αναπορκίθηκαν σε 4 πτώσεις / μετακινήσεις δέντρων.

Οι πυροσβεστικοί σταθμοί Λεμεσού σε 5 περιπτώσεις, πτώσεις / μετακινήσεις δέντρων.

Και οι πυροσβεστικοί σταθμοί Πάφου σε 1 πτώση / μετακινή δέντρων, 1 ρυμούλκηση ακινητοποιημένου οχήματος λόγω βροχόπτωσης και 1 όμβριων υδάτων από υπόγειο οικίας.

*φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αούν - Καταβλήθηκαν 300.000 ευρώ από την ΚΔ στον Λίβανο ως ανθρωπιστική αρωγή

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αούν - Καταβλήθηκαν 300.000 ευρώ από την ΚΔ στον Λίβανο ως ανθρωπιστική αρωγή

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης είχε σήμερα, τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο του Λιβάνου κ. Ζοζέφ Αούν, κατά τη διάρκεια της οποίας εξέφρασε την ύψιστη ανησυχία του για τις αδιάκριτες ισραηλινές επιθέσεις κατά αμάχων και κρίσιμων υποδομών στον Λίβανο, οι οποίες είχαν ως αποτέλεσμα μεγάλο αριθμό θυμάτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE