ΚΥΠΡΟΣ: Δεν πάνε για μάθημα λόγω καιρικών συνθηκών - Κλειστά σχολεία στα ορεινά

ΚΥΠΡΟΣ: Δεν πάνε για μάθημα λόγω καιρικών συνθηκών -  Κλειστά σχολεία στα ορεινά

Κλειστά θα παραμείνουν κάποια σχολεία στα ορεινά, λόγω των καιρικών συνθηκών, ενώ άλλα θα ανοίξουν στις 9:00 το πρωί της Δευτέρας (7/1) για λόγους ασφαλείας.

Το Υπουργείο Παιδείας ανακοίνωσε ότι λόγω των καιρικών συνθηκών που επικρατούν στα ορεινά, το Γυμνάσιο Λεμύθου, το Νηπιαγωγείο Πλατρών και το Νηπιαγωγία και Δημοτρικό της Κυπερούντας θα παραμείνουν κλειστά την Δευτέρα (7/1).

Ωστόσο, κάποια άλλα σχολεία στα ορεινά, αναμένεται να λειτουργήσουν γύρω στις 9:00 το πρωί, για λόγους ασφαλείας στο οδικό δίκτυο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ανασχηματισμός με πυξίδα ή πυροσβεστήρα - Το μετέωρο βήμα του Προέδρου Χριστοδουλίδη

Ανασχηματισμός με πυξίδα ή πυροσβεστήρα - Το μετέωρο βήμα του Προέδρου Χριστοδουλίδη

Οι πρόσφατες φονικές πυρκαγιές στην ορεινή Λεμεσό - με τραγικό απολογισμό δύο νεκρούς, σοβαρούς τραυματισμούς, καταστροφή περιουσιών, καλλιεργειών και υποδομών - έχουν ανοίξει μια συζήτηση για την ευθύνη και την επάρκεια του κρατικού μηχανισμού, στο πλαίσιο του κυβερνητικού σχεδιασμού.

BEST OF TOTHEMAONLINE