Υπόθεση «Σάντυ»: Μηνύματα μέσω Google Translate και παραδοχή για «στημένες» καταγγελίες
Στην τελική ευθεία μπαίνουν οι έρευνες για την υπόθεση της «Σάντυ», με τις τελευταίες αποκαλύψεις να κλονίζουν την αξιοπιστία των καταγγελιών.

Μετά το τέλος του αγώνα ο ποδοσφαιριστής της Αλκής, Μάριος Ηλία, μίλησε στην κάμερα του Themasports.com και είπε αρκετά και ενδιαφέροντα.
«Το πλάνο της ομάδας δούλεψε όπως θέλαμε. Πήραμε τον βαθμό της ισοπαλίας που είναι πολύ σημαντικός. Είμαστε χαρούμενοι για τον πόντο αυτό.
Από τον Δεκέμβριο και μετά πέρνουμε βαθμολογικό κέρδος, αλλά πιστεύω και πιο πριν πως μπορούσαμε να πάρουμε περισσότερους καθώς ήμασταν άτυχοι. Μακάρι να συνεχίσουμε έτσι.
Την απόδοσή μου θα την κρίνει ο προπονητής. Για την ομάδα έχω να πω συγχαρητήρια σε όλους και συνεχίζουμε δυνατά.
Προσωπικός μου στόχος για το 2019 είναι να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της και να επιστρέψω στην ΑΕΛ υγιής».
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




