Που ΑΦΙΕΡΩΣΕ τη νίκη, ΑΤΑΚΑ για Λάρκου και μεταγραφές – Τι ΕΙΠΕ για Αντόνια και ΑΕΛ!

Που ΑΦΙΕΡΩΣΕ τη νίκη, ΑΤΑΚΑ για Λάρκου και μεταγραφές – Τι ΕΙΠΕ για Αντόνια και ΑΕΛ!

Ο εκπρόσωπος τύπου της Ομόνοιας, Ανδρέας Δημητρίου, μίλησε μετά το τέλος του ματς κόντρα στην ΑΕΚ (6/1).

Όλα όσα είπε:

«Αυτή τη νίκη την αφιερώνουμε στον Αντρέα Καΐμη και στην οικογένειά του. Είμαστε σίγουροι ότι την χάρηκε από ψηλά. Είναι η αρχή αυτή η νίκη, για την Ομόνοια που έχει πολύ ψηλούς στόχους όχι μόνο για φέτος αλλά γενικότερα για το πλάνο που έχει ξεκινήσει στην ομάδα. Θέλουμε η απόδοσή μας να γίνεται καλύτερη. Κρατάμε τη νίκη, κρατάμε το θετικό πνεύμα, κρατάμε ότι η ομάδα ήθελε να κερδίσει και το ζήτησε. Θέλουμε σταθερότητα. Θέλουμε αυτή τη νίκη να την χαρεί ο κόσμος μας που δυστυχώς έχει πικραθεί.

Ο προπονητής δουλεύει με τον κ. Λάρκου. Στόχος είναι να αποκτηθούν ακόμα δύο παίκτες όμως μόνο αν βρούμε αυτό που θέλουμε θα κάνουμε τις μεταγραφές. Αν δεν βρούμε δεν θα κάνουμε ή θα κάνουμε μία. Οπότε λίγη υπομονή.

Για τον Αντόνιο και το τι γράφτηκε για τον ποδοσφαιριστή και την ΑΕΛ: Θα ζητήσουμε λίγη υπομονή στα θέματα που έχουν να κάνουν με τις προσθαφαιρέσεις. Όταν μπορούμε να πούμε κάτι περισσότερο, θα το πούμε. Ευχαριστούμε ξανά το κόσμο που ήρθε σήμερα στην παγωνιά και στήριξε την ομάδα».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πριν από την άφιξη του Αντόνιο Γκουτέρες: Η κρίσιμη ενημέρωση Ολγκίν στον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και το νέο διπλωματικό τεστ για το Κυπριακό

Πριν από την άφιξη του Αντόνιο Γκουτέρες: Η κρίσιμη ενημέρωση Ολγκίν στον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και το νέο διπλωματικό τεστ για το Κυπριακό

Λίγες μόλις ώρες πριν από την άφιξη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο, η σημερινή συνάντηση της προσωπικής του απεσταλμένης, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, αποκτά βαρύνουσα πολιτική και διπλωματική σημασία. Δεν πρόκειται για μια τυπική ενημέρωση μετά από έναν ακόμη κύκλο επαφών. Είναι η τελευταία ουσιαστική ανταλλαγή απόψεων, πριν ο επικεφαλής του ΟΗΕ αναλάβει προσωπικά την προσπάθεια να διαπιστώσει αν υπάρχουν οι ελάχιστες προϋποθέσεις για να διατηρηθεί ζωντανή η προοπτική μιας νέας διαδικασίας στο Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE