KATEXOMENΑ: Πτώμα γυναίκας τυλιγμένο σε κουβέρτα – Βρέθηκε κοντά σε δρόμο – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

KATEXOMENΑ: Πτώμα γυναίκας τυλιγμένο σε κουβέρτα – Βρέθηκε κοντά σε δρόμο – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Μόλις 30 μέτρα από κεντρικό δρόμο, εντοπίστηκε πτώμα γυναίκας τυλιγμένο σε κουβέρτα, στα κατεχόμενα.

Το πτώμα εντοπίστηκε γύρω στις 15:00 το απόγευμα της Κυριακής, 6 Ιανουαρίου, 30 μέτρα μακριά από τον κύριο δρόμο Ercan – Gaziler στην κατεχόμενη Λευκωσία, σύμφωνα με την Ηavadiskibris.

Η κουβέρτα στην οποία ήταν μέσα το άψυχο σώμα της άτυχης γυναίκας, ήταν τυλιγμένη σε σακούλα.

Η λεγόμενη 'αστυνομία' των κατεχομένων διεξάγει έρευνες για να διαπιστωθεί πως η άτυχη γυναίκα έχασε τη ζωή της και πως μεταφέρθηκε στο συγκεκριμένο σημείο. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Κυπριακό Ανάλυση: Από τη Γενεύη το 2021, στην Γενεύη, σήμερα - Οι επιδιώξεις και οι «νέες ιδέες»

Κυπριακό Ανάλυση: Από τη Γενεύη το 2021, στην Γενεύη, σήμερα - Οι επιδιώξεις και οι «νέες ιδέες»

Ήταν Απρίλιος του 2021 όταν ο ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες συγκάλεσε για πρώτη φορά μετά το ναυάγιο του Κραν Μοντανά, άτυπη διάσκεψη για το κυπριακό. Συγκεκριμένα, στις 27 και 29 Απριλίου, έγινε ένα κρίσιμο βήμα στην προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων για επίλυση του κυπριακού προβλήματος, με τη συμμετοχή των δύο πλευρών, ε/κ και τ/κ, της Ελλάδας και της Τουρκίας, με έναν και μοναδικό στόχο: Να εξεταστεί η δυνατότητα εύρεσης κοινού εδάφους, για τη συνέχιση του διαλόγου.