Τραγωδία στην Πάφο: Νεκρός 17χρονος σε αυλή σχολείου
Τραγωδία στην Πάφο με νεκρό 17χρονο ο οποίος το απόγευμα της Κυριακής ενώ ήταν με φίλους του στο προαύλιο τεχνικής σχολής, έχασε τις αισθήσεις του.
Η Ομόνοια επιβάλλεται να πάρει το τρίποντο για να μειώσει τη διαφορά από την ΑΕΚ, που βρίσκεται μία θέση πιο πάνω από αυτήν στο βαθμολογικό πίνακα.
Ο Ελλαδίτης κόουτς δεν μπορεί να υπολογίζει για διάφορους λόγους στο σημερινό παιχνίδι στους Μανρίκε, Ενρίκεζ, Χριστοφή, Τζαρσίνιο, Μαυρίας, Γκρίνιτζ, Φώτη και Τζαΐλσον.
Πιθανή ενδεκάδα για την Ομόνοια είναι Παναγή, Λόρα, Κούσουλος, Βύντρα, Λόπες, Σοάρες Γκόμες, Κατελάρης, Ζίβετς, Ραμίρες, Νταρμπισάιρ.
Δεν αποκλείεται ο Γιάννης Αναστασίου να δώσει φανέλα βααικού στον Κολοβό. Σε μία τέτοια περίπτωση η λογική λέει ότι θα είναι στον πάγκο ο Ραμίρες.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις