ΕΛΛΑΔΑ: Μετά τη «Σοφία» ο «Τηλέμαχος»- Θερμοκρασίες μέχρι και 14 βαθμούς κάτω από το 0

ΕΛΛΑΔΑ: Μετά τη «Σοφία» ο «Τηλέμαχος»- Θερμοκρασίες μέχρι και 14 βαθμούς κάτω από το 0

Μετά τη “Σοφία” φτάνει στην Ελλάδα ο “Τηλέμαχος”, με την χώρα να βρίσκεται σε κλοιό πραγματικής βαρυχειμωνιάς, με τον υδράργυρο σε ελάχιστες περιοχές να φτάνει σε διψήφιο αριθμό, ενώ αναμένονται θερμοκρασίες μέχρι και 14 βαθμοί Κελσίουυπό το μηδέν.

Το νέο κύμα κακοκαιρίας, “Τηλέμαχος”, θα έχει μικρότερη χρονική διάρκεια από τη “Σοφία”, ενώ σύμφωνα με ελλαδικά Μ.Μ.Ε. αναμένεται να φθάσει τη Δευτέρα (7/1) στην Ελλάδα, φέρνοντας μαζί του ψυχρότερες αέριες μάζες, με χιονοπτώσεις σε χαμηλό επίπεδο.

Πάντως, η πρόγνωση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας της Ελλάδας (ΕΜΥ) για την Κυριακή (6/1), αναφέρει ότι στη Δυτική Μακεδονία η θερμοκρασία θα πέσει μέχρι και τους 14 βαθμούς Κελσίου υπό το μηδέν, ενώ η υψηλότερη θερμοκρασία θα είναι γύρω στους -03 βαθμούς.

Χρίστος Ζήνωνος

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE