Θρήνος για τον 22χρονο Ντανιέλ - Στο κεφάλι το μοιραίο χτύπημα από την πτώση πασσάλου - Δείτε φωτογραφία
Με μια τραγωδία σημαδεύτηκε το Πάσχα του 2025 αφού έχασε τη ζωή του, έπειτα από πτώση πασσάλου, ο 22χρονος Ντανιέλ Κρίστιαν Φρατιλέσκου.
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης παρίσταται στον επίσημο εορτασμό για τα Θεοφάνεια στην Εκκλησία Αγίων Αναργύρων, στην Κάτω Πάφο. Της Αρχιερατικής Θείας Λειτουργίας προΐσταται ο Αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος. Στη συνέχεια ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα παραστεί στην τελετή κατάδυσης του Τιμίου Σταυρού στο λιμανάκι της Κάτω Πάφου.
Εξάλλου, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Πρόδρομος Προδρόμου, θα παραστεί στην τελετή αγιασμού των υδάτων, με την ευκαιρία των εορτών των Θεοφανείων, στις 11.30πμ, στη λίμνη του Πάρκου της Ακρόπολης, που διοργανώνει ο Δήμος Στροβόλου. Αλλοι κυβερνητικοί αξιωματούχοι θα παραστούν στους εορτασμούς των Θεοφανείων σε άλλες επαρχίες της ελεύθερης Κύπρου.
Εκδηλώσεις για καθαγιασμό των υδάτων θα πραγματοποιηθούν και στα κατεχόμενα. Συγκεκριμένα στην Αμμόχωστο θα τελεστεί Θεία Λειτουργία από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Εξορινού, και ακολούθως καθαγιασμός των υδάτων στη Γλώσσα, ενώ Θεία Λειτουργία θα τελεστεί και από τον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδος, στην Αγία Τριάδα Καρπασίας, και θα ακολουθήσει καθαγιασμός των υδάτων στη Γιαλούσα.
Από ΚΥΠΕ
*Φωτογραφία αρχείου
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις