«Παγωνιά» και στις εξέδρες – ΤΟΣΑ εισιτήρια «κόπηκαν» στο ΑΕΛ-Πάφος

«Παγωνιά» και στις εξέδρες – ΤΟΣΑ εισιτήρια «κόπηκαν» στο ΑΕΛ-Πάφος

Ασορτί με τον καιρό ήταν η ατμόσφαιρα στο Τσίρειο το απόγευμα του Σαββάτου (05/01), στον αγώνα της ΑΕΛ με αντίπαλο την Πάφο.

Συγκεκριμένα, «κόπηκαν» συνολικά σε Ανατολική και Δυτική εξέδρα, μόλις… 1049 εισιτήρια, γεγονός που ανάγκασε τον Ντούσαν Κέρκεζ στη συνέντευξη Τύπου, να τονίσει ότι η ΑΕΛ είναι στην κορυφή (σσ. έπεσε ξανά στη 2η θέση μετά τη νέα νίκη του ΑΠΟΕΛ) χωρίς το πιο δυνατό της «όπλο», που είναι ο κόσμος της και κυρίως οι οργανωμένοι οπαδοί της.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Δεν καβγαδίσαμε ποτέ»: Ο Γιώργος Ιακώβου θυμάται άγνωστες στιγμές με τον Γιώργο Βασιλείου - Video

«Δεν καβγαδίσαμε ποτέ»: Ο Γιώργος Ιακώβου θυμάται άγνωστες στιγμές με τον Γιώργο Βασιλείου - Video

Ο Γιώργος Ιακώβου, στενός συνεργάτης του Γιώργου Βασιλείου κατά την πενταετή προεδρία του (1988–1993) και Υπουργός Εξωτερικών, μίλησε στο Δελτίο Ειδήσεων του Alpha, για τη σχέση και τη συνεργασία τους, θυμούμενος τη γνωριμία τους που ξεκίνησε τυχαία και εξελίχθηκε σε μια σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης.