ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΑΙΡΟΣ: Τα Θεοφάνεια φέρνουν χαμηλό βαρομετρικό- Από Τετάρτη θα δούμε ήλιο

ΚΑΙΡΟΣ: Τα Θεοφάνεια φέρνουν χαμηλό βαρομετρικό- Από Τετάρτη θα δούμε ήλιο

Χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή, ενώ βαροµετρικό χαµηλό αναµένεται από αύριο (Κυριακή 6/1).

Απόψε (Σάββατο 5/1) ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασµένος µε τοπικές βροχές. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 6 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 9 στα παράλια και στον 1 βαθµό στα ψηλότερα ορεινά όπου θα επικρατεί παγετός.

Αύριο (Κυριακή 6/1) ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασµένος µε τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες και στα ορεινά χιόνι ή χιονόνερο. Από το απόγευµα αναµένεται σταδιακή βελτίωση. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ισχυροί µέχρι πολύ ισχυροί, 5 µε 6 µποφόρ και η θάλασσα θα είναι κυµατώδης. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 13 βαθµούς στο εσωτερικό και στα παράλια και στους 2 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου θα επικρατεί, τοπικά, παγετός.

Αύριο βράδυ ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος µε το ενδεχόµενο µεµονωµένης βροχής. Οι άνεµοι θα πνέουν δυτικοί, ισχυροί, 5 µποφόρ και η θάλασσα θα είναι ταραγµένη µέχρι
κυµατώδης. 

Την ∆ευτέρα και την Τρίτη ο καιρός θα είναι κατά διαστήµατα συννεφιασµένος και αναµένονται τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες. Στα ορεινά αναµένεται να πέσει χιόνι ή χιονόνερο. 

 

Την Τετάρτη ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος. Η θερµοκρασία δεν θα σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή κατά το τριήµερο, και θα κυµανθεί κάτω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

Οι θερµοκρασίες που καταγράφηκαν σήµερα και η σχετική υγρασία στις 2 το απόγευµα ήταν:

Από Τμήμα Μετεωρολογίας Κύπρου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ για μετανάστες στη νεκρή ζώνη: «Δεν είναι στους όρους εντολής του κ. Στιούαρτ το θέμα της μετανάστευσης»

ΠτΔ για μετανάστες στη νεκρή ζώνη: «Δεν είναι στους όρους εντολής του κ. Στιούαρτ το θέμα της μετανάστευσης»

Όλοι γνωρίζουν - και οι ξένες διπλωματικές αποστολές που είναι στην Κύπρο και γενικότερα η διεθνής κοινότητα - ποιος στρατιωτικοποιεί και ποιος παραβιάζει συνεχώς τη νεκρή ζώνη, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top