Κυβ. Εκπρόσωπος: «Εφαρμογή ΓεΣΥ εντός χρονοδιαγράμματος, θα τονίσει ο Πρόεδρος στον ΠΙΣ»

Κυβ. Εκπρόσωπος: «Εφαρμογή ΓεΣΥ εντός χρονοδιαγράμματος, θα τονίσει ο Πρόεδρος στον ΠΙΣ»

Την αποφασιστικότητά του για εφαρμογή του Γενικού Σχεδίου Υγείας (ΓεΣΥ) στη βάση ομόφωνων αποφάσεων, μέσα στο χρονοδιάγραμμα που ισχύει, θα επαναλάβει τη Δευτέρα (7/1) ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, κατά τη συνάντησή του με τον Παγκύπριο Ιατρικό Σύλλογο (ΠΙΣ).

Σε ανάρτησή του στο twitter, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Πρόδρομος Προδρόμου, έγραψε πως "σε συνάντηση με τον ΠΙΣ τη Δευτέρα ο Πρόεδρος Αναστασιάδης θα ακούσει τις θέσεις του Ιατρικού Συλλόγου μαζί με τον Υπουργό Κωνσταντίνο Ιωάννου και θα επαναλάβει την αποφασιστικότητά του για εφαρμογή του Γενικού Σχεδίου Υγείας, στη βάση ομόφωνων αποφάσεων, μέσα στο χρονοδιάγραμμα που ισχύει".

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στο Προεδρικό τη Δευτέρα η Μέτσολα – Στην ατζέντα η Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ, ασφάλεια, ενέργεια και μεταναστευτικό

Στο Προεδρικό τη Δευτέρα η Μέτσολα – Στην ατζέντα η Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ, ασφάλεια, ενέργεια και μεταναστευτικό

H πραγματοποίηση της Διάσκεψης των Προέδρων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Κύπρο, την 1η Δεκεμβρίου 2025, αποτελεί μια στιγμή ιδιαίτερης πολιτικής σημασίας για τη χώρα μας, καθώς εντάσσεται στην τελική προετοιμασία ενόψει της ανάληψης της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ το 2026 και σηματοδοτεί την αναγνώριση του ρόλου και της συμβολής της Κυπριακής Δημοκρατίας στο ευρωπαϊκό οικοδόμημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE