Γνωστή Κύπρια τραγουδίστρια συστήθηκε αρχικά με άλλο όνομα στην Ελλάδα – Δεν το καταλάβαιναν – VIDEO

Γνωστή Κύπρια τραγουδίστρια συστήθηκε αρχικά με άλλο όνομα στην Ελλάδα – Δεν το καταλάβαιναν – VIDEO

Όταν πρωτοπήγε στην Ελλάδα η Κύπρια τραγουδίστρια, συστήθηκε με άλλο όνομα, αλλά δεν το συνήθιζαν…

Όπως αποκάλυψε η ίδια  η Δέσποινα Ολυμπίου στην εκπομπή «Λούης Night Show», όπου βρέθηκε καλεσμένη μαζί με τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου, την Παρασκευή (4/1), αρχικά συστήθηκε ως Δένα, από το Δέσποινα.

Ωστόσο, οι ελλαδίτες, δεν κατάφερναν να το αρθρώσουν και να το συνηθίσουν γι’ αυτό την φώναζαν οτιδήποτε άλλο εκτός από Δένα.

Λένα, Ρένα, Νένα ήταν κάποια από τα ονόματα που της «κολλούσαν», ενώ στην συνέχεια άρχισαν και τα πειράγματα με το εν λόγω όνομα.

Γι’ αυτό και η ίδια τελικά αποφάσισε να καθιερωθεί με το Δέσποινα.

Δείτε πιο κάτω το απόσπασμα από την εκπομπή:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Απόφαση ΔΗΣΥ: Αναστέλλουν τη συμμετοχή Φαίδωνα και Γυψιώτη στα συλλογικά όργανα του κόμματος

Απόφαση ΔΗΣΥ: Αναστέλλουν τη συμμετοχή Φαίδωνα και Γυψιώτη στα συλλογικά όργανα του κόμματος

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η συνεδρία του Εκτελεστικού Γραφείου του ΔΗΣΥ για το θέμα της αργίας του Φαίδωνα Φαίδωνος, αλλά και του δημάρχου Λευκονοίκου, Πιερή Γυψιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE