Λώρης – ANT1: Σε τεντωμένο σχοινί οι σχέσεις τους

Λώρης – ANT1: Σε τεντωμένο σχοινί οι σχέσεις τους

Οι σχέσεις του ηθοποιού με το κανάλι, σύμφωνα με δημοσίευμα, φαίνεται να είναι κάτι παραπάνω από τυπικές.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το περιοδικό «Tv Capuccino», ο Λώρης, δεν βλέπει με καλό μάτι την παραμονή της σειράς του «La pasta pomilωri» στη ζώνη των 22:15 και ζητά επίμονα να αλλάξει η ώρα προβολής της, ωστόσο, ο ΑΝΤ1 θεωρεί πως η σειρά «Εσύ… στον κόσμο σου» γράφει ικανοποιητικές τηλεθεάσεις στις 21:20.

Το κανάλι θεωρεί ότι η σειρά του Λώρη Λοϊζίδη, είναι ένα ισχυρό όπλο κόντρα στα realities και τα shows των άλλων καναλιών, γι’ αυτό και τα στελέχη προτιμούν η σειρά να γράφει 20% στις 22:15 αντί 35% στις 21:20.

Στο δημοσίευμα του περιοδικού, σημειώνεται επίσης ότι ο σεναριογράφος και ηθοποιός θέλει να συνεχίσει την σειρά «Παραμύθι αλλιώς», κάτι που δεν βλέπουν με καλό μάτι τα διευθυντικά στελέχη του ΑΝΤ1.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κράτος Μαφία»: Εντοπίζονται ενδεχόμενα ποινικά αδικήματα – Νίκος Αναστασιάδης και Ρίκκος Ερωτοκρίτου στα κατονομαζόμενα πρόσωπα - Πίνακας

«Κράτος Μαφία»: Εντοπίζονται ενδεχόμενα ποινικά αδικήματα – Νίκος Αναστασιάδης και Ρίκκος Ερωτοκρίτου στα κατονομαζόμενα πρόσωπα - Πίνακας

Η Ανακοίνωση της Ανεξάρτητης Αρχής κατά της Διαφθοράς περιορίστηκε σε πρόσωπα (φυσικά ή νομικά) στα οποία καταλογίζονται ενδεχόμενες πράξεις διαφθοράς, και πρόσωπα τα οποία ενδεχομένως να συνδέονται με άλλα αδικήματα που δεν συνδέονται με πράξεις διαφθοράς και δυνάμει του Άρθρου 9 (3), του Νόμου.

BEST OF TOTHEMAONLINE