ΚΥΠΡΟΣ: Συνεχίζεται η κακοκαιρία - Το «στρώνει» κι άλλο στο Τρόοδος

ΚΥΠΡΟΣ: Συνεχίζεται η κακοκαιρία - Το «στρώνει»  κι άλλο στο Τρόοδος

Χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή, ενώ βαρομετρικό χαμηλό αναμένεται την Κυριακή.

Το Σάββατο (5/1) ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος και αναμένονται τοπικές βροχές και πιθανόν και μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως στα δυτικά. Στα ψηλότερα ορεινά αναμένεται να πέσει χιόνι ή χιονόνερο. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και στα προσήνεμα μέχρι ισχυροί, 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 16 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 17 στα παράλια και στους 4 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου αρχικά θα επικρατεί, τοπικά, παγετός.

Το βράδυ, ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος και αναμένονται τοπικά βροχές, κυρίως στα παράλια. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 5 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 8 στα παράλια και στον μείον 1 βαθμό στα ψηλότερα ορεινά όπου θα επικρατεί παγετός.

Την Κυριακή (6/1) ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος και αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες και στα ορεινά χιόνι ή χιονόνερο. Από το απόγευμα αναμένεται σταδιακή βελτίωση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση, για να κυμανθεί κάτω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Την Δευτέρα (7/1) και την Τρίτη (8/1) ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος και αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Στα ορεινά αναμένεται να σημειωθεί χιόνι ή χιονόνερο.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, και θα κυμανθεί κάτω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Μηδενική ανοχή σε φαινόμενα διαφθοράς» - Πήρε θέση για το «Κράτος Μαφία» η Κυβέρνηση

«Μηδενική ανοχή σε φαινόμενα διαφθοράς» - Πήρε θέση για το «Κράτος Μαφία» η Κυβέρνηση

Η ανοχή της Κυβέρνησης απέναντι σε φαινόμενα διαφθοράς παραμένει μηδενική, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, σχετικά με την ανακοίνωση της Αρχής Κατά της Διαφθοράς για την έρευνα για το βιβλίο του Μακάριου Δρουσιώτη «Κράτος Μαφία».

BEST OF TOTHEMAONLINE