ΑΡΝΗΤΙΚΗ αναφορά για Ομόνοια που είναι ΨΗΛΑ σε μια ΛΙΣΤΑ που δεν την ΤΙΜΑ ιδιαίτερα!

ΑΡΝΗΤΙΚΗ αναφορά για Ομόνοια που είναι ΨΗΛΑ σε μια ΛΙΣΤΑ που δεν την ΤΙΜΑ ιδιαίτερα!

Σύμφωνα με ξένο δημοσίευμα (δείτε ΕΔΩ) η Ομόνοια είναι ψηλά σε μια λίστα που δεν την τιμά ιδιαιτέρα.

Συγκεκριμένα όπως γράφει η germanijak.hr, το συγκρότημα του Γιάννη Αναστασίου είναι η δεύτερη ομάδα στην Ευρώπη που ενώ προηγείται στο ημίχρονο χάνει στο τέλος.

Αυτό σημειώνει το δημοσίευμα έγινε τρεις φορές σε 14 παιχνίδια που έδωσαν οι πράσινοι για το πρωτάθλημα στην Κύπρο.

Με ποσοστό 21% είναι πίσω από την πρώτη στη σχετική λίστα Wellington της Νέας Ζηλανδίας (αυτοί έχουν ποσοστό 25%).

Σίγουρα αυτό είναι κάτι που ξέρει ο Ελλαδίτης τεχνικός του τριφυλλιού και καθημερινά προσπαθεί να διορθώσει τα κακώς κείμενα στην ομάδα του.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πριν από την άφιξη του Αντόνιο Γκουτέρες: Η κρίσιμη ενημέρωση Ολγκίν στον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και το νέο διπλωματικό τεστ για το Κυπριακό

Πριν από την άφιξη του Αντόνιο Γκουτέρες: Η κρίσιμη ενημέρωση Ολγκίν στον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και το νέο διπλωματικό τεστ για το Κυπριακό

Λίγες μόλις ώρες πριν από την άφιξη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο, η σημερινή συνάντηση της προσωπικής του απεσταλμένης, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, αποκτά βαρύνουσα πολιτική και διπλωματική σημασία. Δεν πρόκειται για μια τυπική ενημέρωση μετά από έναν ακόμη κύκλο επαφών. Είναι η τελευταία ουσιαστική ανταλλαγή απόψεων, πριν ο επικεφαλής του ΟΗΕ αναλάβει προσωπικά την προσπάθεια να διαπιστώσει αν υπάρχουν οι ελάχιστες προϋποθέσεις για να διατηρηθεί ζωντανή η προοπτική μιας νέας διαδικασίας στο Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE