Βόλος: Επιχείρηση απεγκλωβισμού έξι ατόμων που «κόλλησαν» στα χιόνια

Βόλος: Επιχείρηση απεγκλωβισμού έξι ατόμων που «κόλλησαν» στα χιόνια

Επιχείρηση για τον απεγκλωβισμό έξι ατόμων στήθηκε στη θέση Ανεμούτσα, έξω από τον Βόλο το βράδυ της Παρασκευής 04/01.

Την επιχείρηση συντόνισαν τα μέλη της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Μαγνησίας ύστερα από συναγερμό που σήμανε στην Πολιτική Προστασία του Δήμου Βόλου στις 19.30 το απόγευμα, όταν ένας 17χρονος και ένας 19χρονος ειδοποίησαν ότι είχαν «κολλήσει» με το αγροτικό του όχημα σε χαντάκι, λόγω του χιονιού.

Αρχικά, επικοινώνησαν με φιλικά τους πρόσωπα, τα οποία προσπάθησαν να προσεγγίσουν το σημείο με ένα άλλο αγροτικό όχημα, το οποίο όμως και αυτό «κόλλησε» λίγα μέτρα πιο κάτω.

Στο δεύτερο όχημα επέβαιναν τέσσερα άτομα 20,22, 45 και 48 ετών, οι οποίοι έσπεσυαν για βοήθεια.

Αμέσως σήμανε συναγερμός και στις 21.15 το βράδυ το πλήρως εξοπλισμένο όχημα της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων με επικεφαλής τον Βασίλη Ηλιόπουλο προσέγγισε στο σημείο και τους απεγκλώβισε.

Και οι έξι άνδρες μεταφέρθηκαν στην Αγριά και είναι ασφαλείς.

Από: iefimerida.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανατροπές στην υπόθεση Σάντυ: «Πλαστά τα μηνύματα» - Άφαντο το κρίσιμο κινητό - Βίντεο

Ανατροπές στην υπόθεση Σάντυ: «Πλαστά τα μηνύματα» - Άφαντο το κρίσιμο κινητό - Βίντεο

Ο γρίφος γύρω από την υπόθεση Σάντυ περιπλέκεται, με συνεχείς ανατροπές και τους ανακριτές να αναζητούν το κρίσιμο κινητό της γυναίκας-κλειδί. Αν και η ίδια υποστήριξε πως κατασκεύασε τα επίμαχα μηνύματα μέσω διαδικτυακής εφαρμογής, τα ευρήματα της Europol δείχνουν ότι αυτά παραποιήθηκαν πρόσφατα και όχι το 2020, όπως αρχικά ισχυριζόταν.

BEST OF TOTHEMAONLINE