Η πρώτη ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ της Πάφου στην ένσταση της ΑΕΚ για Ζαντή!

Η πρώτη ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ της Πάφου στην ένσταση της ΑΕΚ για Ζαντή!

Ανακοίνωση της Πάφος FC λίγη ώρα μετά την ένσταση της ΑΕΚ κατά του κύρους του αγώνα μεταξύ τους που έγινε στις 4 Ιανουαρίου και έληξε 1-1.

Δείτε επίσης: ΕΝΣΤΑΣΗ από την ΑΕΚ κατά του κύρους του αγώνα με την Πάφο FC! Ποιος ο ΛΟΓΟΣ

 Για αυτόν τον παίκτη της Πάφου κάνει την ΕΝΣΤΑΣΗ η ΑΕΚ

Αναλυτικά:

«ΠΑΦΟΣ FC: ‘’ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ ’’

Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε την ενέργεια της ΑΕΚ Λάρνακας σχετικά με την αναμέτρηση της Τετάρτης.
Είμαστε έτοιμοι να υπερασπιστούμε δικαστικώς τα όσα η ΑΕΚ μας καταλογίζει. Είμαστε απόλυτα βέβαιοι για τη νομιμότητα των ενεργειών μας για τον συγκεκριμένο αγώνα.

Εκφράζουμε παράλληλα την απογοήτευση μας για την απόφαση αυτή των συναδέλφων μας, αποδεικνύοντας εμπράκτως πως έχουμε λειτουργήσει νόμιμα και ηθικά. Το όλο γεγονός μας πεισμώνει, μας ενώνει και μας δίνει επιπλέον δύναμη.

Η ΠΑΦΟΣ ενθαρρύνει και στέλνει το μήνυμα σε όλη την Κυπριακή ποδοσφαιρική οικογένεια ότι τα παιχνίδια πρέπει να κερδίζονται μέσα στον αγωνιστικό χώρο και όχι σε δικαστικές αίθουσες.

Είμαστε η ΠΑΦΟΣ – Είμαστε δυνατοί – Μπορούμε και κερδίζουμε κάθε μάχη!».

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΑΤΑ: Κρίσιμα ραντεβού συντεχνιών και εργοδοτών με Παναγιώτου και Κεραυνό – Πότε «κλείδωσαν»

ΑΤΑ: Κρίσιμα ραντεβού συντεχνιών και εργοδοτών με Παναγιώτου και Κεραυνό – Πότε «κλείδωσαν»

Τον υπουργό Εργασίας, Γιάννη Παναγιώτου, θα πλαισιώνει εκτός απροόπτου ο υπουργός Οικονομικών, Μάκης Κεραυνός στις χωριστές συναντήσεις που θα έχει την επόμενη εβδομάδα με εργοδοτικές οργανώσεις και συντεχνίες.

BEST OF TOTHEMAONLINE