Τραυματισμός μέλους πληρώματος φορτηγού πλοίου στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης

Τραυματισμός μέλους πληρώματος φορτηγού πλοίου στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης

Στο νοσοκομείο "Γιώργος Γεννηματάς" της Θεσσαλονίκης όπου υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση, μεταφέρθηκε ένας 60χρονος, μέλος πληρώματος φορτηγού πλοίου, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά υπό αδιευκρίνιστη αιτία με αποτέλεσμα να υποστεί ακρωτηριασμό του κάτω άκρου.

Σύμφωνα με το αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος το πλοίο ήταν ελλιμενισμένο στις εγκαταστάσεις των ΕΛΠΕ στη Θεσσαλονίκη.

Ο 60χρονος παρελήφθη από πλωτό του λιμενικού και στη συνέχεια από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για το ατύχημα.

Από ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γεραπετρίτης: «Η Κύπρος δέχεται υβριδική επίθεση - Καμιά συζήτηση με την Τουρκία σε θέματα κυριαρχίας»

Γεραπετρίτης: «Η Κύπρος δέχεται υβριδική επίθεση - Καμιά συζήτηση με την Τουρκία σε θέματα κυριαρχίας»

H Ελλάδα θα προχωρήσει και σε περαιτέρω επέκταση των χωρικών της υδάτων, χωρίς καμία έκπτωση σε θέματα κυριαρχίας, είπε στη Βουλή ο Υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας Γιώργος Γεραπετρίτης, τονίζοντας ότι η κυριαρχία της χώρας είναι «κόκκινη γραμμή» και δεν τίθεται σε διαπραγμάτευση με την Τουρκία.

BEST OF TOTHEMAONLINE

The Streisand-Karsera Effect

The Streisand-Karsera Effect