Η… ΕΙΡΩΝΙΑ με Μιλτιάδη Νεοφύτου, Ομόνοια και… γήπεδο Λεμεσού!

Η… ΕΙΡΩΝΙΑ με Μιλτιάδη Νεοφύτου, Ομόνοια και… γήπεδο Λεμεσού!

H εταιρεία του Μιλτιάδη Νεοφύτου, πρώην πρόεδρου της Ομόνοιας, είναι αυτή που ανέλαβε το εργολαβικό κομμάτι της ανέγερσης του νέου γηπέδου στη Λεμεσό.

Είναι και λιγάκι ειρωνία ότι ως πρόεδρος των πρασίνων δεν κατάφερε να κτίσει νέο γήπεδο στην ομάδα όπου ήταν πρόεδρος, πάντα από εργολαβικής πλευράς ομιλούντες, όμως τώρα είναι πανέτοιμος να υλοιποιήσει ένα πολύ όμορφο έργο για το καλό του αθλητισμού στη Λεμεσό για τον Άρη, τον Απόλλωνα και την ΑΕΛ.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης στέλνει μήνυμα στον Γκουτέρες: «Να συγκαλέσει διευρυμένη διάσκεψη» - Τι ζητά για το Κυπριακό

Χριστοδουλίδης στέλνει μήνυμα στον Γκουτέρες: «Να συγκαλέσει διευρυμένη διάσκεψη» - Τι ζητά για το Κυπριακό

Μήνυμα προς τον ΓΓ των ΗΕ για την ανάγκη να συγκαλέσει μια διευρυμένη διάσκεψη κατά τη διάρκεια της οποίας θα ανακοινωθεί η επανέναρξη των συνομιλιών από εκεί που είχαν διακοπεί έστειλε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ενώ ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα υπογράμμισε ότι η ΕΕ χρειάζεται μια επανενωμένη Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE