ΕΥΡΕΙΑ νίκη για τον Εθνικό Άχνας κόντρα στην ΜΕΑΠ / ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟΣ Κυπριανού πέτυχε χατ-τρικ!

ΕΥΡΕΙΑ νίκη για τον Εθνικό Άχνας κόντρα στην ΜΕΑΠ / ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟΣ Κυπριανού πέτυχε χατ-τρικ!

Ο Εθνικός Άχνας κέρδισε με 5-1 την ΜΕΑΠ στην έδρα του στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής (4/1).

Στο 10ο λεπτό ο Κυπριανού άνοιξε το σκορ για τον Εθνικό ενώ το 2-0 έγινε στο 12′ με τον Καπαρτή ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την πανέμορφη ασίστ του Πιντσέλι με τακουνάκι και τελείωσε ιδανικά την φάση.

Στο 29′ ο Κυπριανού πέτυχε το δεύτερο του προσωπικό γκολ στην αναμέτρηση με κεφαλιά και ανέβασε τον δίκτυ του σκορ στο 3-0. Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ο Κυπριανού σκόραρε, έκανε χατ τρικ και το 4-0 ήταν γεγονός.

Στο 58′ μείωσε με τον Δημητρίου η ΜΕΑΠ όμως ήρθε στο 67′ ο Καπαρτής να διαμορφώσει το τελικό 5-1 με σουτ εντός της μεγάλης περιοχής.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης στέλνει μήνυμα στον Γκουτέρες: «Να συγκαλέσει διευρυμένη διάσκεψη» - Τι ζητά για το Κυπριακό

Χριστοδουλίδης στέλνει μήνυμα στον Γκουτέρες: «Να συγκαλέσει διευρυμένη διάσκεψη» - Τι ζητά για το Κυπριακό

Μήνυμα προς τον ΓΓ των ΗΕ για την ανάγκη να συγκαλέσει μια διευρυμένη διάσκεψη κατά τη διάρκεια της οποίας θα ανακοινωθεί η επανέναρξη των συνομιλιών από εκεί που είχαν διακοπεί έστειλε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ενώ ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα υπογράμμισε ότι η ΕΕ χρειάζεται μια επανενωμένη Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE