Συνεχίζει αδιάκοπα το Μπαρμπαρός τις έρευνες

Συνεχίζει αδιάκοπα το Μπαρμπαρός τις έρευνες

Συνεχίζει αδιάκοπα τις έρευνες στην Ανατολική Μεσόγειο το Μπαρμπαρός, μεταδίδει το ειδησεογραφικό πρακτορείο IHA.

Μέρα νύχτα συνεχίζει τις έρευνές του στην ανατολική Μεσόγειο το ερευνητικό πλοίο της Τουρκίας Μπαρμπαρός Χαϊρετίν Πασά, σύμφωνα με τον ειδησεογραφικό πρακτορείο IHA.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι τουρκικές δυνάμεις του πολεμικού ναυτικού συνοδεύουν το Μπαρμπαρός 24 ώρες το 24ωρο. Πρόκειται για την Κεμάλρεις και το ελικόπτερο Skorsky που συνοδεύει τη φρεγάτα.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ από Νέο Δελχί: «Η Κύπρος μπορεί να γίνει η αξιόπιστη γέφυρα μεταξύ ΕΕ και Ινδίας»

ΠτΔ από Νέο Δελχί: «Η Κύπρος μπορεί να γίνει η αξιόπιστη γέφυρα μεταξύ ΕΕ και Ινδίας»

Η ενίσχυση των σχέσεων ΕΕ-Ινδίας αποτελούν βασική προτεραιότητα της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι η διμερής συνεργασία Κύπρου – Ινδίας ενισχύεται και εμβαθύνεται.

BEST OF TOTHEMAONLINE